Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Βιωματικό εργαστήριο εφήβων από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας

Βιωματικό εργαστήριο εφήβων από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας

0

Το εργαστήριο θα διεξάγεται κάθε Σάββατο από το Νοέμβριο του 2024 έως τον Μάιο του 2025


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας εγκαινιάζει βιωματικό εργαστήριο για εφήβους, με στόχο να προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία δημιουργικής έκφρασης και αυτογνωσίας. Το εργαστήριο, με τίτλο «What if???», απευθύνεται σε εφήβους ηλικίας 13-18 ετών και υπόσχεται να εξερευνήσει τις προκλήσεις της εφηβείας μέσα από τη θεατρική τέχνη.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πρακτικές ασκήσεις σωματικού θεάτρου και τεχνικές του devised theater, χρησιμοποιώντας τις δικές τους ιστορίες και όνειρα ως βασικό υλικό. Με διδάσκουσα τη Βίκυ Φανέλη, οι έφηβοι θα ανακαλύψουν την θεραπευτική δύναμη του θεάτρου και τη σημασία της ομάδας στην ανάπτυξή τους.

Το εργαστήριο θα διεξάγεται κάθε Σάββατο από το Νοέμβριο του 2024 έως τον Μάιο του 2025, με κόστος συμμετοχής 20 ευρώ το μήνα. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 30 Οκτωβρίου 2024, τηρώντας σειρά προτεραιότητας. Η πρώτη ανοιχτή συνάντηση γνωριμίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2024 στις 12:00 στο Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας (2510 220876) ή να στείλουν email στο thkavala@otenet.gr.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Σκέψη, λέξη, τέρψη. Από την επιφυλλίδα στο βιβλίο» από την «Ακαδημία Ποίησης και Παραμυθιού»

Εκδήλωση παρουσίασης της ομώνυμης συλλογικής έκδοσης με επιφυλλίδες (των Δ. Αβούρη, Α. Δομ…