Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Συνάντηση δημάρχου Ξάνθης για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στους δημόσιους χώρους

Συνάντηση δημάρχου Ξάνθης για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στους δημόσιους χώρους

0

Η συζήτηση εστίασε στην ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων στους κοινόχρηστους χώρους της πόλης, με στόχο τη βελτίωση της διαδικασίας αδειοδότησης


Σήμερα, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ξάνθης συνάντηση με πρωτοβουλία του δημάρχου Ξάνθης, Στράτου Κοντού, στην οποία συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Μπαντάκ Σιαμπάν (Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών) και Παπαδόπουλος Κυριάκος (Τεχνικών Έργων και Δόμησης), η πρόεδρος της ΟΕΒΕ, Μαίρη Τσιακίρογλου, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης, Ιωάννης Καραμανλής, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Επαγγελματιών Καφέ Μπαρ και Κέντρων Διασκέδασης Νομού Ξάνθης.

Η συζήτηση εστίασε στην ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων στους κοινόχρηστους χώρους της πόλης, με στόχο τη βελτίωση της διαδικασίας αδειοδότησης. Οι συμμετέχοντες ανέλυσαν τρόπους διευκόλυνσης των επιχειρήσεων στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια, την ομαλή κυκλοφορία και την πρόσβαση στους δημόσιους χώρους.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις πρόσφατες αλλαγές στη νομοθεσία και συζητήθηκε η τροποποίηση της κανονιστικής ρύθμισης για την απλοποίηση της διαδικασίας παραχώρησης δημοτικού χώρου. Οι προτεινόμενες αλλαγές αποσκοπούν στη δημιουργία ενός δίκαιου και ανταγωνιστικού περιβάλλοντος που θα ωφελήσει τόσο τις επιχειρήσεις όσο και την τοπική κοινωνία.

Η συνάντηση κατέληξε με τη δέσμευση όλων των πλευρών για στενότερη συνεργασία και συνεχή διάλογο, προκειμένου να διαμορφωθεί ένα ισορροπημένο πλαίσιο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της πόλης και των επαγγελματιών της.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τις ετήσιες συμβάσεις για την υποστήριξη εκδηλώσεων προχωράει ο δήμος Ξάνθης

Θέτει προς έγκριση στη Δημοτική Επιτροπή τις διαδικασίες για φύλαξη, ηχητική και φωτιστική…