Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Στο επίκεντρο του παγκόσμιου πόλο τον Γενάρη η Αλεξανδρούπολη

Στο επίκεντρο του παγκόσμιου πόλο τον Γενάρη η Αλεξανδρούπολη

0

Θα διεξαχθεί η προκριματική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου γυναικών


Μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις που έχει φιλοξενήσει ποτέ στην ιστορία της, αναλαμβάνει η Αλεξανδρούπολη. Μια διοργάνωση παγκοσμίου επιπέδου που πραγματικά θα προκαλέσει αίσθηση και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον ελληνικό αθλητισμό τις ημέρες των αγώνων.

Στις 14-19 Ιανουαρίου 2025, θα πραγματοποιηθεί στο κολυμβητήριο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης της Αλεξανδρούπολης, η 1η προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου “World Cup” Υδατοσφαίρισης Γυναικών!

Το τουρνουά θα φιλοξενήσει περίπου 200 αθλήτριες των καλύτερων 8 Εθνικών ομάδων της παγκόσμιας βαθμολογίας, Διεθνείς Διαιτητές και Παρατηρητές, καθώς και μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ δήλωσε σχετικά: «Με αφορμή το γεγονός ότι το World Cup της υδατοσφαίρισης θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη, ο δήμαρχος είχε την ευγενή καλοσύνη να βρεθεί στα γραφεία μας και να συζητήσουμε λεπτομέρειες για την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση του τουρνουά. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσουν τα μέγιστα, προκειμένου να έχουμε μια ακόμα πετυχημένη διεθνή διοργάνωση στη χώρα μας».

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης είπε: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή και ιδιαίτερη χαρά μας που φιλοξενούμε μια παγκόσμια διοργάνωση στην πόλη μας. Αναδεικνύεται η Αλεξανδρούπολη και σαν χώρος αθλητικής φιλοξενίας. Ευχαριστούμε πολύ την Κολυμβητική Ομοσπονδία που εμπιστεύτηκε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση στον Δήμο Αλεξανδρούπολης και ανυπομονούμε να γνωρίσουμε από κοντά και να φιλοξενήσουμε όλους τους αθλητές και τους ανθρώπους που αγαπούν το πόλο και διαφημίζουν την πόλη μας, μέσω ενός πολύ σημαντικού και αγαπημένου αθλήματος όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρο το παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα».

Στη συνάντηση μετείχε και ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Αφρουδάκης.

Πηγή ΓΝΩΜΗ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

10ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Ξάνθης: Μια γιορτή για τον αθλητισμό και τη δρομική κοινότητα

Θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου Οι αθλητικοί σύλλογοι Α.Σ. Δρομέων Ξάνθης “Xan…