Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στέφανος Κασσελάκης: «Η νέα μου ιστοσελίδα δεν είναι ύποπτη, είναι ο επίσημος ιστότοπος της υποψηφιότητάς μου»

Στέφανος Κασσελάκης: «Η νέα μου ιστοσελίδα δεν είναι ύποπτη, είναι ο επίσημος ιστότοπος της υποψηφιότητάς μου»

0

O Κασσελάκης καλεί τα μέλη του κόμματος να εγγραφούν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ και στις τοπικές οργανώσεις μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, ώστε να συμμετάσχουν στη διαδικασία εκλογής συνέδρων


Ο Στέφανος Κασσελάκης επανήλθε σήμερα στην εσωκομματική αντιπαράθεση στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απαντώντας σε κατηγορίες ότι προσπαθεί να δημιουργήσει ένα «κόμμα μέσα στο κόμμα» με την παρουσίαση της νέας του ιστοσελίδας με τίτλο «Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ». Ο έκπτωτος πρόεδρος του κόμματος κατηγορεί μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ότι είναι σε πανικό και προχωρούν σε διαδόσεις για τον ιστότοπό του, τον οποίο χαρακτηρίζουν ως «ύποπτο».

Απαντήσεις στις κατηγορίες

Στη δήλωσή του, ο Κασσελάκης τονίζει ότι η ιστοσελίδα αποτελεί τον επίσημο ιστότοπο της υποψηφιότητάς του, όπως συνέβη και κατά την προεκλογική εκστρατεία του πέρυσι. Αναφέρεται ότι το σύνθημα «Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ» χρησιμοποιείται εδώ και εβδομάδες και είναι φυσικό να έχει έναν αντίστοιχο ιστότοπο.

«Όντως συμβαίνουν επικίνδυνα πράγματα τις τελευταίες μέρες. Επικίνδυνα για τη Δημοκρατία στο κόμμα μας. Η μόνη μας δύναμη απέναντι στην εκτροπή είναι το Συνέδριο. Η φωνή μας είναι το Συνέδριο. Η μόνη μου δύναμη είστε εσείς», αναφέρει ο Κασσελάκης.

Αντιδράσεις και κατηγορίες

Στην ανάρτησή του στα social media, αναφέρει ότι μέλη της Κεντρικής Επιτροπής τον κατηγορούν ότι η ιστοσελίδα του είναι «ιστότοπος υπεξαίρεσης προσωπικών δεδομένων» και ότι «μολύνει τους υπολογιστές». Επιπλέον, υποστηρίζει ότι υπάρχει διαρροή πληροφοριών από τη Δεξιά που μιλούν για «εγγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ» μέσω της δικής του ιστοσελίδας.

Ο Κασσελάκης επισημαίνει ότι η ιστοσελίδα του δεν είναι επικίνδυνη, αλλά παραλληλία της προηγούμενης καμπάνιας του. «Το σύνθημα ‘Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ’ είναι γνωστό και αναγνωρίσιμο», προσθέτει.

Κάλεσμα σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ

Τέλος, ο Κασσελάκης καλεί τα μέλη του κόμματος να εγγραφούν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ και στις τοπικές οργανώσεις μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, ώστε να συμμετάσχουν στη διαδικασία εκλογής συνέδρων. «Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας», καταλήγει, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για ενεργή συμμετοχή των μελών στην πολιτική ζωή του κόμματος.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διεκόπη η δίκη των 11 Σπαρτιατών και του Ηλία Κασιδιάρη – Νέα ημερομηνία στις 31 Οκτωβρίου

Η υπόθεση αφορά την κατηγορία της εξαπάτησης εκλογέων, με παρόντα στο δικαστήριο τον καταδ…