Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στον Βάλτο Ορεστιάδας με πολλούς τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στον Βάλτο Ορεστιάδας με πολλούς τραυματίες

0

Άμεση η παρέμβαση της Πυροσβεστικής και εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού για τον απεγκλωβισμό και τη μεταφορά των θυμάτων


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της 8ης Οκτωβρίου στον Βάλτο Ορεστιάδας, όταν δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, προκαλώντας σοβαρούς τραυματισμούς σε πέντε άτομα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο σοβαρότερα τραυματίας είναι ένας 70χρονος άνδρας, ο οποίος διασωληνώθηκε μετά την άφιξή του στο νοσοκομείο. Οι υπόλοιποι τραυματίες, μέλη μιας οικογένειας, κατευθύνονταν προς την Ορεστιάδα.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι αρχές της τροχαίας και το ΕΚΑΒ, ενώ ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμβολή εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, οι οποίοι τυχαία περνούσαν από το σημείο. Οι εθελοντές παρείχαν Πρώτες Βοήθειες στους τραυματίες και συνέδραμαν στον ασφαλή απεγκλωβισμό τους από τα αυτοκίνητα, ενισχύοντας την διαδικασία μεταφοράς τους στα ασθενοφόρα για την άμεση διακομιδή τους σε νοσοκομεία.

Μέχρι στιγμής, οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος και η κατάσταση των τραυματιών παραμένουν υπό παρακολούθηση, καθώς οι έρευνες συνεχίζονται.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έκλεψαν βάνες του ΤΟΕΒ Ορεστιάδας

Πρόκειται για μεταλλικές δικλίδες επιφανειακού δικτύου Μεταλλικά εξαρτήματα άρδευσης του Τ…