Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Προβολή ταινίας μικρού μήκους για την ευαισθητοποίηση κατά του σχολικού εκφοβισμού στην Ξάνθη

Προβολή ταινίας μικρού μήκους για την ευαισθητοποίηση κατά του σχολικού εκφοβισμού στην Ξάνθη

0

Η ταινία αφηγείται την ιστορία της Νεφέλης, μιας 16χρονης μαθήτριας που αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις στη ζωή της, οι οποίες αναδεικνύουν τις συνέπειες του bullying


Η ταινία μικρού μήκους «Οι Σκέψεις της Νεφέλης» θα προβληθεί στην Ξάνθη, με στόχο την ευαισθητοποίηση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών σχετικά με το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024, στις 10:00, στο Θερινό Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία της Νεφέλης, μιας 16χρονης μαθήτριας που αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις στη ζωή της, οι οποίες αναδεικνύουν τις συνέπειες του bullying. Η προβολή θα συνοδευτεί από παρέμβαση πρόληψης και ευαισθητοποίησης από ψυχολόγο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς και από δηλώσεις στελεχών του οργανισμού.

Η συμμετοχή του κοινού αναμένεται να συμβάλλει στην ευρύτερη κατανόηση και αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού, ένα φαινόμενο που επηρεάζει πολλές μαθητικές κοινότητες. Οι διοργανωτές καλούν τους πολίτες να παραβρεθούν και να στηρίξουν αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία.

  • Στον κλοιό της «Νεφέλης» η Ξάνθη

    Συναγερμός στην Πολιτική Προστασία για σήμερα Πέμπτη από το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ που προ…
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Θλίψη στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης για τον θάνατο του Ιωάννη Μπακόλα

«Ο Γιάννης αποτελούσε παράδειγμα ήθους, αξιοπρέπειας, ανιδιοτέλειας και καλοσύνης, κερδίζο…