Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. κατά κυβέρνησης για τη χρηματοδότηση των «Σπαρτιατών»

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. κατά κυβέρνησης για τη χρηματοδότηση των «Σπαρτιατών»

0

Το ΠΑΣΟΚ καταθέτει εκ νέου την τροπολογία για την άμεση διακοπή της χρηματοδότησης


Το ζήτημα της κρατικής χρηματοδότησης του κόμματος «Σπαρτιάτες» με σχεδόν 800.000 ευρώ τον Σεπτέμβριο, παρότι έχουν αποκλειστεί από τις ευρωεκλογές, φέρνει στην επικαιρότητα το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. Ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, Παναγιώτης Δουδωνής, κατέθεσε στη Βουλή σχετική ερώτηση, ζητώντας εξηγήσεις για την καταβολή του ποσού των 788.067,18 ευρώ στους «Σπαρτιάτες» στις 18 Σεπτεμβρίου 2024.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, με δήλωσή του, κατηγόρησε την κυβέρνηση για αδράνεια, τονίζοντας ότι το κόμμα του είχε προειδοποιήσει από το 2023 για την ανάγκη αναστολής της χρηματοδότησης στους «Σπαρτιάτες», καταθέτοντας τροπολογία που όμως αγνοήθηκε. Σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη, η καθυστέρηση της κυβέρνησης οδήγησε στην εκταμίευση σημαντικών ποσών, παρά το γεγονός ότι ο πραγματικός ηγέτης του κόμματος είναι καταδικασμένος εγκληματίας.

Το ΠΑΣΟΚ καταθέτει εκ νέου την τροπολογία για την άμεση διακοπή της χρηματοδότησης, με τον κ. Ανδρουλάκη να καταλήγει ότι η κυβέρνηση είναι «βαρύτατα εκτεθειμένη» για το θέμα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μητσοτάκης για μεταναστευτικό: «Αυτό που λείπει είναι μια αποτελεσματική πολιτική επιστροφών»

Δηλώσεις του πρωθυπουργού από τις Βρυξέλλες – Συζήτηση για την Ουκρανία και την αντα…