Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Παρουσίαση του βιβλίου «Φύγε μακριά» του Γρηγόρη Νάκου στην Κομοτηνή

Παρουσίαση του βιβλίου «Φύγε μακριά» του Γρηγόρη Νάκου στην Κομοτηνή

0

Η εκδήλωση διοργανώνεται την Παρασκευή το απόγευμα

 

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής, στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιούνται με την ΚΟΙΝΣΕΠ «Κομοτηνή εν Δράσει», ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης και οι Εκδόσεις Πνοή διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου του Γρηγόρη Νάκου, «Φύγε μακριά», την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024, στις 18:30 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής παρουσία του συγγραφέα. Ένα μυθιστόρημα για τη ζωή, τον θάνατο, την αγάπη και την ελπίδα για το αύριο.

Το βιβλίο θα παρουσιάσει η κα Ειρήνη Βοϊτσίδου, δικηγόρος-μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου.

Αποσπάσματα θα διαβάσει η κα Εύα Σκότη, ιδιωτική υπάλληλος.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο κ. Γιάννης Κυριαζής, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και ο κ. Δημήτρης Ερελιάδης, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης.

Δυο λόγια για το βιβλίο:

Ο Χανς είναι ένας αξιοσέβαστος Σουηδός μεγαλοεπιχειρηματίας, εξέχον μέλος της τοπικής κοινωνίας της Στοκχόλμης, που κρύβει καλά ένα ένοχο μυστικό. Η σύζυγός του, η Γκρέτα, πέρα από τα δικά της λάθη, πληρώνει κι αυτά του Χανς.

Τρεις γενιές της ίδιας οικογένειας σημαδεύονται από τον πιο φρικτό και αιματηρό πόλεμο της Ιστορίας. Ο γιος του Χανς, ο Άντολφ, πασχίζει ν’ αφήσει πίσω του το παρελθόν. Με το πέρασμα των δεκαετιών, τίποτα δεν λύνεται και τίποτα δεν βελτιώνεται. Υπάρχει ελπίδα για αλλαγή ή η κάθε γενιά είναι καταδικασμένη να επαναλάβει τα λάθη της προηγούμενης; Ακόμα κι αν φύγεις μακριά, μπορείς να ξεφύγεις από τη βαριά κληρονομιά των προγόνων σου;

Ένα μυθιστόρημα για τη ζωή, τον θάνατο, την αγάπη και την ελπίδα για το αύριο, παρά το ζοφερό σκοτάδι που πολλές φορές φαντάζει αδιαπέραστο.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Via Egnatia: Ταξιδιωτικές Μνήμες από τον Στρυμόνα στον Έβρο»: Νέα έκθεση στην Καπναποθήκη «Π»

Μαρτυρίες περιηγητών ζωντανεύουν την ιστορία της Εγνατίας Οδού και των περιοχών της Η εκδή…