Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Νέα δυναμική για το Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής

Νέα δυναμική για το Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής

0

Με πρωτοβουλία του βουλευτή Ευριπίδη Στυλιανίδη


ΓΜετά από αρκετά χρόνια αδράνειας και αδιαφορίας του αρμόδιου Υπουργείου, δόθηκε επιτέλους μια νέα δυναμική στο Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής που αποτελεί το κέντρο άθλησης της νεολαίας και γενικότερα της πόλης της Κομοτηνής.

Ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας, Ευριπίδης Στυλιανίδης, αμέσως μετά την αλλαγή ηγεσίας στο Υπουργείο Αθλητισμού και την ανάληψη καθηκόντων από τον Γιάννη Βρούτση, μαζί με τον Πρόεδρο Βασίλειο Γαβριηλίδη, τον δικηγόρο και Γραμματέα του Δ.Σ. Αναστάσιο Πατρωνίδη και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθρακικού Σταδίου, ανέλαβε πρωτοβουλία για να κερδηθεί ο χαμένος χρόνος.

Το καλοκαίρι, διασφάλισε την καταβολή της πρώτης δόσης 140.000 ευρώ στον εργολάβο για την κατασκευή του νέου τάπητα ταρτάν που άρχισε ήδη να τοποθετείται μετά από διετή καθυστέρηση, αφού ενημέρωσε το νέο Υπουργό για την αδικία που υπέστη η περιοχή από την προηγούμενη ηγεσία.

Σε συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Γιάννη Βρούτση και υπηρεσιακούς παράγοντες, ο Βουλευτής Ροδόπης Ε. Στυλιανίδης, ο Πρόεδρος του ΔΣ Β. Γαβριηλίδης και ο Γραμματέας του ΔΣ Α. Πατρωνίδης, έθεσαν εκ νέου τα θέματα επιτυγχάνοντας την άμεση ανταπόκριση του Υπουργού, ο οποίος δεσμεύτηκε για την επίσπευση των έργων αναβάθμισης του γηπέδου.

Οι παράγοντες του Πανθρακικού δεσμεύτηκαν με τη σειρά τους να επικοινωνούν συστηματικά με την κεντρική υπηρεσία, ώστε να επιταχύνεται γραφειοκρατικά και χρηματοδοτικά το έργο, ενώ ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ευχαρίστησε τον Υπουργό για την άμεση ανταπόκριση και δήλωσε ότι θα παρακολουθεί την εξέλιξη των εργασιών για να παρεμβαίνει όπου και όταν χρειάζεται, έως την επίτευξη του στόχου.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Αγωνίζεται εκτός έδρας με τον ΓΑΣ Κομοτηνής

Για την 4η αγωνιστική της National League 1 Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η 4η αγωνιστική …