Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Μητσοτάκης από Ορεστιάδα: «Εσείς φυλάτε τα ανατολικά σύνορα της Ευρώπης»

Μητσοτάκης από Ορεστιάδα: «Εσείς φυλάτε τα ανατολικά σύνορα της Ευρώπης»

0

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως δεν είναι τυχαία η επιλογή της Ορεστιάδας «γιατί με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να σηματοδοτήσουμε την ξεχωριστή προτεραιότητα την οποία δίνει η κυβέρνηση στην αναπτυξιακή δυναμική του κεντρικού και βόρειου Έβρου»


Στην Ορεστιάδα βρέθηκε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσιάζοντας το σχέδιο της κυβέρνησης για την ανάπτυξη και ανασυγκρότηση του Έβρου, το οποίο χαρακτήρισε «αποτέλεσμα παραγωγικής και ουσιαστικής διαβούλευσης με τους τοπικούς φορείς».

Κατά την ομιλία του στην εκδήλωση, ο πρωθυπουργός τόνισε πως δεν είναι τυχαία η επιλογή της Ορεστιάδας, αντί της Αλεξανδρούπολης, «γιατί με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να σηματοδοτήσουμε την ξεχωριστή προτεραιότητα την οποία δίνει η κυβέρνηση στην αναπτυξιακή δυναμική του κεντρικού και βόρειου Έβρου».

«Θυμάστε ότι πριν ένα χρόνο και κάτι βρεθήκαμε πάλι εδώ, μετά από μία καταστροφική πυρκαγιά, τη μεγαλύτερη πυρκαγιά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, απότοκο της κλιματικής κρίσης. Θυμάμαι τότε στα μάτια πολλών πολιτών τον φόβο, την απογοήτευση, τη δυσπιστία κατά το πόσο αυτά τα οποία λέγαμε τότε θα μπορούσαν να υλοποιηθούν. Την αμφισβήτηση ότι η κυβέρνηση είχε πραγματικά τη βούληση να περάσει από τις γενικές επικοινωνιακές εξαγγελίες στην υλοποίηση ενός πλέγματος συγκεκριμένων μέτρων», σημείωσε μεταξύ άλλων.

«Σήμερα πιστεύω ότι έχετε κάθε λόγο να είστε πιο αισιόδοξοι και να αισθάνεστε και τη φροντίδα της κυβέρνησης, αλλά και την ασφάλεια την οποία πρέπει να αισθάνεστε ως πολίτες που φυλάτε τα ανατολικά σύνορα της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης», πρόσθεσε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Απαράδεκτος ο σιδηροδρομικός αποκλεισμός της Θράκης», δηλώνει ο Χ. Ζεϊμπέκ

Ο βουλευτής επεσήμανε ότι ο σιδηροδρομικός αποκλεισμός ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2019, αμέ…