Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κυριάκος Βελόπουλος στη Βουλή: «Η έλλειψη επιχειρημάτων οδηγεί σε ύβρεις»

Κυριάκος Βελόπουλος στη Βουλή: «Η έλλειψη επιχειρημάτων οδηγεί σε ύβρεις»

0

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τόνισε ότι «είναι εύκολο να αποδίδεις την ευθύνη σε άλλους, αλλά είναι δύσκολο να αναλάβεις την ευθύνη των λαθών σου»


Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, παρεμβαίνοντας στη Βουλή, αναφέρθηκε στις προσβολές και τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιεί ο πρωθυπουργός για τους πολιτικούς του αντιπάλους, όπως ο όρος «πατριώτες της φακής». «Οι ύβρεις είναι το επιχείρημα αυτού που δεν έχει επιχείρημα», δήλωσε, υπογραμμίζοντας την έλλειψη ουσίας στη δημόσια συζήτηση.

Ο κ. Βελόπουλος, χρησιμοποιώντας την αναλογία της φακής, τόνισε ότι «η φακή είναι ένα υγιεινό και εύπεπτο όσπριο», και πρόσθεσε ότι «εμείς προτιμάμε τη φακή και τον πατριωτισμό», αναφερόμενος στις προτεραιότητες της πολιτικής του κόμματός του.

Επισημαίνοντας την ανάγκη για πολιτική ευθύνη, ο Βελόπουλος διερωτήθηκε για την αποδοχή ευθυνών από την κυβέρνηση σχετικά με τις πρόσφατες πυρκαγιές, αναφέροντας: «Καλή η συναίνεση, αλλά δεν είδα ανάληψη ευθύνης. Για τις πυρκαγιές, κάποιος δεν έκανε λάθος; Όλα ήταν καλώς καμωμένα;»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τόνισε ότι «είναι εύκολο να αποδίδεις την ευθύνη σε άλλους, αλλά είναι δύσκολο να αναλάβεις την ευθύνη των λαθών σου». Υπογράμμισε τη σημασία της πολιτικής μεγαλοψυχίας, σημειώνοντας ότι «ο πρωθυπουργός πρέπει να παίρνει κεφάλια όταν φταίει κάποιος».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην Ξάνθη αύριο το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης

Θα πραγματοποιήσει ομιλία στο «Κυβερνείο»   Συνεχίζει την περιοδεία του στη Βόρεια Ελ…