Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Johnson & Johnson: Δημιουργεί νέο Τμήμα Κλινικών Δοκιμών στην Ελλάδα

Johnson & Johnson: Δημιουργεί νέο Τμήμα Κλινικών Δοκιμών στην Ελλάδα

0

Μετά τη Pfizer τη σκυτάλη για τη δημιουργία ενός Hub παίρνει η Johnson & Johnson η οποία ανακοίνωσε στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη την έναρξη λειτουργίας του Hub Κλινικών Δοκιμών στην Ελλάδα.

Στόχος, σύμφωνα με τον Vice President της Johnson & Johnson Global Clinical Operations, Nick Hodges είναι η αναβάθμιση της υγειονομικής περίθαλψης στην Ελλάδα και η πρόσβαση των ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες. Το νεοσύστατο Τμήμα Κλινικών Δοκιμών στην Ελλάδα, με στόχο τη δημιουργία μιας εποικοδομητικής συνεργασίας για την ανάπτυξη της καινοτομίας στην υγεία και τις κλινικές μελέτες παρουσίασε στην ηγεσία του υπ. Υγείας η Johnson & Johnson Innovative Medicine.

Η συνάντηση έγινε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, παρουσία διοικητικών στελεχών και με τη συμμετοχή του επικεφαλής των Κλινικών Μελετών για την Johnson & Johnson παγκοσμίως, Nick Hodges.

Σύμφωνα με το Αδ. Γεωργιάδη «κάθε φαρμακοβιομηχανία που επενδύει στην Ελλάδα για εμάς είναι μια νίκη που μεταφράζεται σε νέα φάρμακα, νέες θεραπείες και νέες θέσεις εργασίας. Θέλω να ευχαριστήσω την Johnson & Johnson Innovative Medicine που επέλεξε την Ελλάδα».

Από την πλευρά του ο Nick Hodges δήλωσε: «Με την έναρξη λειτουργίας του νέου Hub Κλινικών Δοκιμών στην Ελλάδα, επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής, διατηρώντας παράλληλα τις βασικές αξίες υπευθυνότητας απέναντι στους ασθενείς, τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης και τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πόρτο Λάγος, πονεμένη αγάπη μου

Μια προσέγγιση για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της περιοχής Συζήτηση με τον Ανάργυ…