Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Η παράσταση «ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΑ» έρχεται στην Καβάλα

Η παράσταση «ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΑ» έρχεται στην Καβάλα

0

Μετά από sold-out παραστάσεις σε πολλές πόλεις, η ανατρεπτική θεατρική εμπειρία φτάνει στην Καβάλα

Μετά από μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες στη Θεσσαλονίκη και επεκτάσεις σε πολλές πόλεις, η παράσταση «ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΑ» ετοιμάζεται να κάνει στάση στην Καβάλα. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το έργο στο Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου, την Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 21:00.

Η παράσταση συνδυάζει στοιχεία από σταθμούς του μετρό, συνεντεύξεις εμπλεκομένων και επιτόπια έρευνα, με φανταστικές ιστορίες και προσωπικές σκέψεις, δημιουργώντας έναν εναλλακτικό κοινωνικό στοχασμό γύρω από την αναμονή για το έργο. Μια ομάδα νέων ηθοποιών, που δεν γνωρίζει την πόλη χωρίς εργοτάξια, διερευνά το δίπολο της στασιμότητας και της μετακίνησης, προσπαθώντας να απαντήσει στο ερώτημα: Τι είδους μετακινήσεις ονειρεύονται οι νέοι άνθρωποι, όχι μόνο στους δρόμους αλλά και στη ζωή τους;

Αγωνιζόμενοι να αντισταθούν σε μια νομοτέλεια παραίτησης, οι ηθοποιοί δημιουργούν ένα έργο που αναζητά τη δική του ολοκλήρωση, μεταφέροντας την ανησυχία και τις προσδοκίες της νέας γενιάς.

Πληροφορίες για Εισιτήρια

  • Τιμές Εισιτηρίων:
    • Γενική Είσοδος: 15 €
    • Μαθητικό – Φοιτητικό – Άνω των 65 – Ανέργων – ΑΜΕΑ: 12 € (με επίδειξη δικαιολογητικών).
  • Προπώληση Εισιτηρίων: Ξεκινά την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, καθημερινά 11:00 – 14:00 & 18:00 – 20:00, στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρώην ΕΟΤ) στην Κεντρική Πλατεία.
    • Τηλέφωνο: 2510-620566.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

20 τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι σε καμβά για την επέτειο των 100 χρόνων

Η εικαστικός, Ν. Μπαλτούνα παρουσιάζει ένα πρωτότυπο αφιέρωμα αγάπης με τίτλο «γιατί με &#…