Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Η παιδική παράσταση «Άγριος! Οι περιπέτειες ενός μπιζελιού» στη Γενισέα

Η παιδική παράσταση «Άγριος! Οι περιπέτειες ενός μπιζελιού» στη Γενισέα

0

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 18:30, στο Λαογραφικό Μουσείο Γενισέας


Η νέα παιδική παράσταση «Άγριος! Οι περιπέτειες ενός μπιζελιού» έρχεται στη Γενισέα, προσφέροντας μια μαγική εμπειρία για παιδιά και οικογένειες! Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γενισέας παρουσιάζει την καλλιτεχνική ομάδα DROMOCÒSMICAS, η οποία φέρνει μια συναρπαστική ιστορία για τον κύκλο της ζωής, ιδανική για παιδιά ηλικίας 3-6 ετών, αλλά και για όλες τις ηλικίες.

Η παράσταση συνδυάζει διάφορες μορφές τέχνης, όπως το Kamishibai (παραδοσιακό ιαπωνικό θέατρο αφήγησης), το θέατρο αντικειμένων, το θέατρο σκιών και την παντομίμα, μεταφέροντας τους θεατές σε έναν φανταστικό κόσμο γεμάτο χιούμορ και εκπαιδευτικά μηνύματα. Η ιστορία είναι εμπνευσμένη από το βραβευμένο βιβλίο «Rouli Rouli roulette» της Cécile Bergame.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, στις 18:30, στο Λαογραφικό Μουσείο Γενισέας, με εισιτήριο μόλις 3 ευρώ. Είναι ιδανική για παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία, ενώ η ομάδα DROMOCÒSMICAS υπόσχεται μια ακόμα αξέχαστη εμπειρία μετά την επιτυχία της προηγούμενης παράστασης «Muaba».

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6940411047 ή να επισκεφτείτε τα social media του Πολιτιστικού Συλλόγου Γενισέας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

20 τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι σε καμβά για την επέτειο των 100 χρόνων

Η εικαστικός, Ν. Μπαλτούνα παρουσιάζει ένα πρωτότυπο αφιέρωμα αγάπης με τίτλο «γιατί με &#…