Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Η Κωνσταντινούπολη ο πιο «hot» προορισμός για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Η Κωνσταντινούπολη ο πιο «hot» προορισμός για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

0

Προορισμοί και εύρος τιμών για 3ημερες και 4ημερες αποδράσεις με αφετηρία τις πόλεις της ΠΑΜΘ σύμφωνα με το «Ε»


Από εξωτερικό ακολουθούν επιλογές για Ρουμανία και Σερβία- Οργανώνονται αποδράσεις με πιο υποτονικό ενδιαφέρον και για το εσωτερικό


Ετοιμάζουν βαλίτσες για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, τόσο οι συντοπίτες μας, όσο και οι κάτοικοι των άλλων περιοχών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Άλλωστε, αυτό αποδεικνύει η έρευνα του «Ε», μετά από επικοινωνία με εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων. Δίχως αμφισβήτηση, είναι ευκαιρία να αξιοποιήσει κάποιος το τριήμερο Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα για μία βόλτα στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό, για λίγες ημέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς με συγγενείς και φίλους, με στόχο να «ξεφύγει» λιγάκι από την καθημερινότητα, «να πάρει μία ανάσα», να αποφορτιστεί από το άγχος και τελικά να αναζωογονηθεί.

Ο πιο “hot” προορισμός για ακόμη μία φορά είναι η Κωνσταντινούπολη, καθώς βρίσκεται σε σχετικά κοντινή απόσταση, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και μία πιο οικονομική λύση για μία απόδραση λίγων ημερών στο πλαίσιο μίας οδικής εκδρομής.

Οδικές εκδρομές για το τριήμερο

Έπειτα από την Κωνσταντινούπολη, ακολουθούν οργανωμένες οδικές εκδρομές σε Ρουμανία, Σερβία και Βουλγαρία. Το κόστος κυμαίνεται από 150 έως 200 ευρώ, ανάλογα βέβαια και με τον αριθμό των διανυκτερεύσεων (2 ή 3).

«Βάζουν το χέρι στην τσέπη» και δίνουν από 150 έως 200 ευρώ. Επιπλέον, από τη Δράμα εκδηλώνεται ενδιαφέρον για το εσωτερικό, με κατεύθυνση προς τις περιοχές: Οχρίδα, Τζουμέρκα, Αίγινα, Αθήνα και Τήνο, σε συνεργασία με άλλα ταξιδιωτικά γραφεία, κατόπιν ενδιάμεσων στάσεων. Κι εδώ το κόστος υπολογίζεται γύρω στα 200 ευρώ.

Κέρκυρα, Τρίκαλα, Μικρασιατικά παράλια προτιμούν οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης, ως τους επόμενους αγαπημένους προορισμούς, πέρα βέβαια από τους δημοφιλείς που προαναφέρθηκαν.

Αποκλειστικά από Θεσσαλονίκη οι αεροπορικές εκδρομές αυτό το διάστημα

Τέλος, αξίζει να διευκρινιστεί πως οι εκδρομές που έχουν ως αφετηρία τις εν λόγω περιοχές είναι οδικές. Αεροπορικές πτήσεις θα ξεκινήσουν από τη Θεσσαλονίκη για Ιταλία, Πράγα, Βιέννη και Βουδαπέστη, με το «μπάτζετ» φυσικά να φτάνει κοντά στα 500 με 600 ευρώ ανά άτομο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δασική πυρκαγιά σε δύσβατο σημείο στο όρος Παγγαίο

Η πυρκαγιά είναι έρπουσα και έχει διάσπαρτες εστίες   Iσχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις …