Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η 25η απονομή επαίνων στους αριστούχους και τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ στην Σταυρούπολη

Η 25η απονομή επαίνων στους αριστούχους και τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ στην Σταυρούπολη

0

Αναλυτικά ποιοι μαθητές βραβεύθηκαν


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ειδική εκδήλωση απονομής επαίνων και χρηματικών βραβείων στο Γυμνάσιο και Λύκειο της Σταυρούπολης Ξάνθης, γιορτάζοντας την 25η χρονιά αυτής της όμορφης παράδοσης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επιτυχόντες στα ΑΕΙ, καθώς και οι πρώτοι και αριστούχοι μαθητές και μαθήτριες της σχολικής περιόδου 2023-24, βραβεύτηκαν με πολύτιμα δώρα και χρηματικά ποσά.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων, ο αντιδήμαρχος Σταυρούπολης Μάριος Τσορμπατζίδης, εκπρόσωποι της Αστυνομίας, όπως και γονείς. Χρηματοδότης των βραβείων ήταν ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Τάσος Κοντογιαννίδης, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή και φοίτησε στο συγκεκριμένο σχολείο. Στην εκδήλωση, προσέφερε διαδραστικό πίνακα και τρεις προτζέκτορες για τις αίθουσες διδασκαλίας, καθώς και διάφορα δώρα και αναψυκτικά στους μαθητές, συνολικού ποσού 5.000 ευρώ.

Ο Μητροπολίτης Ξάνθης απηύθυνε χαιρετισμό γεμάτο ευχές και νουθεσίες προς τα παιδιά, ενώ και η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου τόνισε τη σημασία της εκπαίδευσης. Στην ομιλία του, ο κ. Κοντογιαννίδης προέτρεψε τους μαθητές να είναι επιμελείς και να αποκτούν γνώσεις, οι οποίες θα τους ανοίξουν τις πόρτες της επιτυχίας.

Μάλιστα, επισήμανε τη σημασία του σεβασμού και της υπευθυνότητας, με ιδιαίτερη αναφορά στις συνέπειες των ναρκωτικών, λέγοντας: «Μακριά από τα ναρκωτικά! Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας δώσει ναρκωτικές ουσίες. Θα είναι η καταστροφή η δική σας και της οικογενείας σας».

Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν οι μαθητές που εισήχθησαν σε ΑΕΙ, όπως η Αναστασία Ανδριάνα στη Σχολή Μηχανικών-Πληροφορικής και Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και η Θεανώ Κεβεντζίδου (με βαθμό 19,4) που εισήχθη στο Τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Στους πρώτους μαθητές του Γυμνασίου απονεμήθηκαν τα εξής βραβεία:

  • Α΄ Τάξη: Φώτιος Χάϊτας με βαθμό 18,9
  • Β΄ Τάξη: Στέργιος Κωστέλης με βαθμό 18,5
  • Γ΄ Τάξη: Συμέλα Πολυτσίδου με βαθμό 18,3

Στους πρώτους μαθητές του Λυκείου βραβεύτηκαν:

  • Α΄ Τάξη: Κυριακή Κουτελίδου με βαθμό 18,8
  • Β΄ Τάξη: Κωνσταντίνος Καρασακαλίδης με βαθμό 18,8

Απονεμήθηκαν επίσης βραβεία στους αριστούχους όλων των τάξεων:

  • Α΄ Τάξη Γυμνασίου: Σοφία Συμεωνίδου με βαθμό 18,7
  • Α΄ Τάξη Γυμνασίου: Ανατολή Τολμίδου με βαθμό 18,6
  • Β΄ Τάξη Λυκείου: Γρηγόριος Παπαδόπουλος με βαθμό 18,8
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εμβολιασμός κατά της Ιλαράς για παιδιά Ρομά ηλικίας 1-14 ετών την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου

Θα διενεργηθούν στο Παράρτημα του Κέντρου Κοινότητας Ξάνθης στο Δροσερό   Στο πλαίσιο…