Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Εκπρόσωπο στη Διάσκεψη των Προέδρων απέκτησαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές

Εκπρόσωπο στη Διάσκεψη των Προέδρων απέκτησαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές

0

Με την ένταξη του Μιχάλη Χουρδάκη, οι ανεξάρτητοι βουλευτές ενδυναμώνουν την παρουσία τους στη Βουλή και προγραμματίζουν την συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Ομάδας


Οι ανεξάρτητοι βουλευτές της Βουλής απέκτησαν εκπροσώπηση στη Διάσκεψη των Προέδρων, με την ένταξη του Μιχάλη Χουρδάκη, ανεξάρτητου βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης. Η απόφαση ελήφθη μετά από συνεννόηση εννέα από τους δεκατέσσερις ανεξάρτητους βουλευτές, επισημαίνοντας μια κίνηση οργάνωσης και συνεργασίας μεταξύ τους.

Η Διάσκεψη των Προέδρων αποτελεί το διακομματικό συλλογικό όργανο του Κοινοβουλίου, το οποίο επιδιώκει την καλύτερη οργάνωση των εργασιών της Βουλής. Η κίνηση αυτή δείχνει την επιθυμία των ανεξάρτητων βουλευτών να συγκροτηθούν σε Κοινοβουλευτική Ομάδα, κάτι που απαιτεί τουλάχιστον δέκα μέλη σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής.

Στους «εννέα» περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ο Μάριος Σαλμάς (προερχόμενος από τη ΝΔ), η Αθηνά Λινού (από τον ΣΥΡΙΖΑ), ο Μιχάλης Χουρδάκης, η Αρετή Παπαϊωάννου (από την Πλεύση Ελευθερίας), ο Γιώργος Μανούσος, ο Γιάννης Δημητροκάλλης, ο Διονύσης Βαλτογιάννης και ο Κώστας Φλώρος (από την ΚΟ «Σπαρτιατών»).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ακυρώνεται η τηλεμαχία μεταξύ Ανδρουλάκη και Δούκα

Δούκας: Ο κ. Ανδρουλάκης δεν θέλει το debate Η τηλεμαχία μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη …