Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Δημιουργία Σχολών Γονέων από το Δήμο Μαρώνειας – Σαπών για την υποστήριξη της σύγχρονης οικογένειας

Δημιουργία Σχολών Γονέων από το Δήμο Μαρώνειας – Σαπών για την υποστήριξη της σύγχρονης οικογένειας

0

Η θεματική «Η σημασία του συναισθήματος στο φαινόμενο του bullying και της παιδικής παραβατικότητας» θα διεξαχθεί σήμερα, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, στις 18:00 στο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών


Ο Δήμος Μαρώνειας – Σαπών διοργανώνει Σχολές Γονέων με στόχο την παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης σε γονείς, αναφορικά με ζητήματα που απασχολούν τη σύγχρονη ελληνική οικογένεια.

Για τον σκοπό αυτό, ο Δήμος έχει σχεδιάσει ένα πρόγραμμα λειτουργίας Σχολών Γονέων που θα υλοποιηθεί σε διάφορους οικισμούς της περιοχής, συμβάλλοντας στη διαχείριση και αντιμετώπιση κρίσιμων ζητημάτων της ελληνικής οικογένειας, της σχολικής κοινότητας και της κοινωνίας γενικότερα.

Η πρώτη Σχολή Γονέων θα πραγματοποιηθεί στις Σάπες, σε συνεργασία με το Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Το θέμα της συνάντησης θα είναι «Η σημασία του συναισθήματος στο φαινόμενο του bullying και της παιδικής παραβατικότητας» και θα διεξαχθεί αύριο, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, στις 6:00 μ.μ. στο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εμβολιασμός κατά της Ιλαράς για παιδιά Ρομά ηλικίας 1-14 ετών την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου

Θα διενεργηθούν στο Παράρτημα του Κέντρου Κοινότητας Ξάνθης στο Δροσερό   Στο πλαίσιο…