Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Διαρκείς κόντρες στον ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν το έκτακτο συνέδριο

Διαρκείς κόντρες στον ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν το έκτακτο συνέδριο

0

Συνεχίζεται ο επικοινωνιακός πόλεμος. Ο Κασσελάκης ρωτά αν έχει μισθωθεί κλειστό νυχτερινό κέντρο για τη διεξαγωγή του συνεδρίου

 

Στον δρόμο για το έκτακτο συνέδριο που είναι προγραμματισμένο για τις 8-10 Νοεμβρίου, ο λαβωμένος ΣΥΡΙΖΑ παλεύει να σταθεί στα πόδια του και να φτάσει κακήν κακώς ως την εκλογή προέδρου «συντεταγμένα και με συλλογικότητα» όπως ανέφερε η Πολιτική Γραμματεία. Μια διαδρομή εξόχως κακοτράχαλη τηρουμένων των αναλογιών κι όσων έχουν προηγηθεί και θ’ ακολουθήσουν σίγουρα.

Με πρώτο σταθμό την επίσημη ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων σε μια εβδομάδα, ο επικοινωνιακός «πόλεμος» των εσωκομματικών μπλοκ πρόκειται να συνεχιστεί σε διάφορα μέτωπα.

Ήδη ο Στέφανος Κασσελάκης, που θα επιδιώξει να ανατρέψει την επικυρωμένη απόφαση αποκλεισμού του από την προεδρική κούρσα, ζητά διευκρινίσεις για το πλάνο του κόμματος. Το γραφείο του πρώην προέδρου επικαλέστηκε πληροφορίες πως το συνέδριο πρόκειται να φιλοξενηθεί σε νυχτερινό κέντρο που παραμένει κλειστό και γι’ αυτό έθεσε τέσσερα ερωτήματα.

Σημαντικότερα εξ αυτών αν υπάρχει ήδη συμφωνία για μίσθωση χώρου και ποια εταιρία έχει αναλάβει τις εκλογές.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκτός έδρας συνεδριάζει η Επιτροπή Αγροτικής Οικονομίας της ΠΑΜΘ

Για την πρωτοβουλία της συνεδρίασης στο Βώλακα Δράμας μιλά στο «Ε» ο αντιπεριφερειάρχης Αγ…