Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Διαμαντοπούλου: «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ανοίξει με Συνέδριο»

Διαμαντοπούλου: «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ανοίξει με Συνέδριο»

0

«Αναγκαία η διεύρυνση και η συμμετοχή όλων των δυνάμεων για τη δημιουργία μιας νέας ανθρωπογεωγραφίας»


Η Άννα Διαμαντοπούλου επανέλαβε την ανάγκη για ένα συνέδριο στο ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να αξιοποιηθεί η ευκαιρία που παρουσιάζεται μετά τις πρόσφατες εκλογές. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επισήμανε ότι ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, έχει την ευθύνη να συνθέσει και να οργανώσει την «νέα ανθρωπογεωγραφία» που προέκυψε από αυτές, ώστε να επιτευχθεί μια συνολική έκφραση της κομματικής βάσης.

Η κ. Διαμαντοπούλου τόνισε ότι ο Ανδρουλάκης πρέπει να προχωρήσει σε «πρώτες κινήσεις», οι οποίες θα αποτελέσουν ενδεικτικές της κατεύθυνσης που θα ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ. Αναφέρθηκε στη σημασία της συμπερίληψης διαφορετικών ρευμάτων και προσώπων στο νέο σχέδιο, τονίζοντας ότι το κόμμα οφείλει να εκφράσει τις κοινωνικές ανάγκες και επιθυμίες που δεν αποτυπώνονται στις τρέχουσες πολιτικές.

Καθώς η συζήτηση για την «επόμενη ημέρα» του ΠΑΣΟΚ προχωρά, η Διαμαντοπούλου υπογράμμισε τη σημασία της συμμετοχής διαφόρων στελεχών, όπως ο Χάρης Δούκας και ο Γερουλάνος. Επανέλαβε ότι η διεύρυνση του ΠΑΣΟΚ απαιτεί τη συμμετοχή δυνάμεων που εκπροσωπούν κοινωνικά στρώματα και προβλήματα, κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί αν το κόμμα παραμείνει κλειστό και αυτοαναφορικό.

Αναφερόμενη στο μέλλον της, η κ. Διαμαντοπούλου εξέφρασε την ανοιχτότητά της να εξετάσει την υποψηφιότητά της στις επόμενες εκλογές, σημειώνοντας πως «ας φτάσουμε μέχρι τις επόμενες εκλογές και γιατί όχι». Υπογράμμισε την ανάγκη για μια δομημένη και συνεπή επικοινωνία ανάμεσα στους κορυφαίους του κόμματος, ώστε να κατατεθεί ένα σχέδιο που να περιλαμβάνει όλους και να επιτρέψει έναν ανοιχτό διάλογο.

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ανοίξει και να βάλει δυνάμεις μέσα. Δεν μπορεί αλλιώς να μεγαλώσει», δήλωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι η ανάπτυξη του κόμματος προϋποθέτει τη συμμετοχή των πολιτών και την αναγνώριση των κοινωνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στέφανος Κασσελάκης: «Η νέα μου ιστοσελίδα δεν είναι ύποπτη, είναι ο επίσημος ιστότοπος της υποψηφιότητάς μου»

O Κασσελάκης καλεί τα μέλη του κόμματος να εγγραφούν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ κα…