Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ανοιχτή πρόσκληση σε OPEN DAY από το Παράρτημα της ΕΟΔ Ξάνθης

Ανοιχτή πρόσκληση σε OPEN DAY από το Παράρτημα της ΕΟΔ Ξάνθης

0

Η συνάντηση γνωριμίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16.10 από τις 19:00 έως τις 21:00, επί της οδού Αναξάρχου 4 στην Ξάνθη – Στο «Ε» μιλά ο πρόεδρος του Παραρτήματος της ΕΟΔ στην Ξάνθη, Γ. Καργιώτης, και ενημερώνει για τις δράσεις που θα ακολουθήσουν


Το Παράρτημα Ξάνθης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης προσκαλεί την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024, από τις 19:00 έως τις 21:00, στο OPEN DAY, επί της οδού Αναξάρχου 4 στην Ξάνθη. Πρόκειται για μία συνάντηση γνωριμίας με το κοινό της Ξάνθης, με στόχο τη συμμετοχή νέων μελών.

Συμπληρωματικά, ο πρόεδρος του Παραρτήματος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στην Ξάνθη, Γεώργιος Καργιώτης, τονίζει στο «Ε»:

«Καλούμε το κοινό της Ξάνθης να έρθει για να μας γνωρίσει και να μάθει για τις κοινωνικές και τις διασωστικές μας δράσεις. Επιπλέον, η 16η του μηνός είναι και η παγκόσμια ημέρα επανεκκίνησης καρδιάς. Στο πλαίσιο αυτό, το τμήμα πρώτων βοηθειών θα κάνει μία σχετική επίδειξη καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και χρήσης εξωτερικού αυτόματου απινιδωτή».

Ο Γ. Καργιώτης συνεχίζει: «Θα συνεργαστούμε και με κάποια σχολεία σε μία προσπάθεια να προσφέρουμε μαθήματα πρώτων βοηθειών στους καθηγητές, όπως επίσης και ασκήσεις-μαθήματα σεισμών».

«Όπως είπαμε, θα γίνει ενημέρωση και κάλεσμα προς νέα μέλη με σκοπό τη συμμετοχή στη βασική σχολή εκπαίδευσης. Οι δράσεις που προγραμματίζονται για το άμεσο χρονικό διάστημα θα λάβουν χώρα το επόμενο Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα, θα βρεθούμε στην περιοχή του Παρθένου Δάσους (πίσω από το Παρανέστι), όπου θα πάρουμε μέρος σε έναν αγώνα 160 χλμ. και σε έναν άλλο 100 χλμ. Επιπλέον, θα συνεργαστούμε και με κάποια σχολεία σε μία προσπάθεια να προσφέρουμε μαθήματα πρώτων βοηθειών στους καθηγητές, καθώς και ασκήσεις-μαθήματα σεισμών. Αυτά θα οργανωθούν και θα προγραμματιστούν προς τα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου», όπως χαρακτηριστικά ενημερώνει ο κ. Καργιώτης αναφορικά με τις δράσεις που έπονται.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η ΠΑΜΘ προχωρά σε δράσεις κατά της κλιματικής κρίσης

Στην Ξάνθη θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτικό σεμινάριο στις 16 Οκτωβρίου Η Περιφέρεια Ανατολ…