Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Θετικές εντυπώσεις από την έκθεση φωτογραφίας “Φως & Ύδωρ”

Θετικές εντυπώσεις από την έκθεση φωτογραφίας “Φως & Ύδωρ”

0

Η έκθεση του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης προσέφερε μια μοναδική καλλιτεχνική εμπειρία που συνδύασε το φως και το υγρό στοιχείο με καινοτόμο τρόπο


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, η υποβρύχια έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Φως & Ύδωρ” του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης, η οποία παρουσιάστηκε στην Αλεξανδρούπολη από τις 7 έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2024.

Η έκθεση κατάφερε να προσελκύσει πλήθος επισκεπτών, προσφέροντας μια μοναδική καλλιτεχνική εμπειρία που συνδύασε το φως και το υγρό στοιχείο με καινοτόμο τρόπο.

Η έκθεση είχε ως στόχο να αναδείξει τη στενή σχέση και την αλληλεπίδραση μεταξύ φωτός και νερού, αποκαλύπτοντας τον μαγευτικό τρόπο με τον οποίο αυτά τα δύο στοιχεία αλληλεπιδρούν. Οι φωτογραφίες, τυπωμένες σε ειδικό αδιάβροχο υλικό, τοποθετήθηκαν κάτω από την επιφάνεια του νερού, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό οπτικό θέαμα όπου το φως και οι σκιές συνδέθηκαν για να προσφέρουν μοναδικές εικόνες.

Στην έκθεση συμμετείχαν οι φωτογράφοι – μέλη του Κέντρου: Χρήστος Αλεξάκης, Νίκος Ανδρεαδάκης, Χριστίνα Γκούσιου, Ηλίας Γρηγοριάδης, Γεωργία Δημητρίου, Νίκος Ζωάκης, Γιάννης Καλτσεράς, Δημοσθένης Καραγεωργίου, Γιώργος Κουβαλάκης, Δρακούλης Κουλαξίδης, Χρήστος Μαλτέζος, Μιχάλης Μπολιάκης, Γιάννης Μπουλταδάκης, Γιούλα Πάτση, Τζούλια Τσιρίδου.





 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Βραβείο Μπούκερ 2024: Αυτή είναι η βραχεία λίστα – Φαβορί ο Πέρσιβαλ Έβερετ

Έξι συγγραφείς επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή. Πέντε γυναίκες, οι Χάρβεϊ, Κούσνερ, Μ…