Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Σύλληψη διακινητή από συνοριοφύλακες της Ξάνθης στην Εγνατία οδό Ξάνθης – Καβάλας

Σύλληψη διακινητή από συνοριοφύλακες της Ξάνθης στην Εγνατία οδό Ξάνθης – Καβάλας

0

Δύο ακόμη διακινητές συνελήφθησαν στον Έβρο. Στην κατοχή του ενός εντοπίστηκαν 7,5 γραμμάρια ηρωίνης

 

Συνελήφθησαν το Σάββατο, σε περιοχές του Έβρου και της Ξάνθης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας και Ξάνθης τρεις διακινητές, εκ των οποίων δύο αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το μεσημέρι, στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγάκι, το οποίο έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας δέκα μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ¨JACK¨ βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες στο εσωτερικό του οχήματος αλλά και την κατοχή του οδηγού δύο συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 7,51 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή της Ορεστιάδας,  αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμη διακινητή, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, το ίδιο απόγευμα, στην Εγνατία οδό Ξάνθης – Καβάλας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης ο τρίτος διακινητής, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας δύο μη νόμιμους μετανάστες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για διακίνηση ανθρώπων συνέλαβαν γυναίκα στους Κήπους Έβρου

Σε βάρος της έχει εκδοθεί Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης Συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής 13 Σε…