Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2024 στην Καβάλα το Σαββατοκύριακο

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2024 στην Καβάλα το Σαββατοκύριακο

0

 

Στην Καβάλα, και συγκεκριμένα στην πίστα των Κρηνίδων θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2024. Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου με αφορμή τη διοργάνωση.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΜΟΚ, Παναγιώτης Αρσονιάδης, παρουσίασε λεπτομερώς το πρόγραμμα των αγώνων, αναφέροντας ότι η εκδήλωση θα προσφέρει μοναδικό θέαμα για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Κάλεσε το κοινό να παραβρεθεί στις Κρηνίδες, υπογραμμίζοντας ότι η εμπειρία θα είναι αξέχαστη.

Στη συνέντευξη συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας, Κώστας Χατζηαναστασίου, ο οποίος υπογράμμισε τη σημασία της στήριξης του Δήμου στις αθλητικές εκδηλώσεις και τη συμβολή τους στην προώθηση της περιοχής. Επίσης, ο Στέλιος Κορέλης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΑΜΟΤΟΕ Ελλάδας, επεσήμανε την ανάπτυξη του motocross στην Ελλάδα και τις ευκαιρίες που προσφέρει σε αθλητές και φιλάθλους.

Οι διοργανωτές προσκαλούν το κοινό να συμμετάσχει σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του motocross και να απολαύσει την adrenaline και τον ενθουσιασμό που θα προσφέρουν οι αγώνες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Λεύκιππος και Ασπίδα ηττήθηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κορασίδων & Νεανίδων

Τα αποτελέσματα στις δύο κατηγορίες Πρώτο τζάμπολ στα πρωταθλήματα Κορασίδων και Νεανίδων …