Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Οργισμένη ανακοίνωση των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων της ΑΜΘ για τις εξαγγελίες της κυβέρνησης

Οργισμένη ανακοίνωση των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων της ΑΜΘ για τις εξαγγελίες της κυβέρνησης

0

Διαμαρτύρονται για την πενιχρή αύξηση κατά 20% της αποζημίωσης για την ωριαία νυχτερινή υπηρεσία, όπως υποστηρίζουν


«Αν πιστέψατε ότι θα σας πούμε κι ευχαριστώ που κοστολογείτε για 40 σεντς τις ζωές μας, κάνετε μεγάλο λάθος και θα πάρετε την απάντηση όταν έρθει η ώρα», τονίζουν σε κοινό έγγραφο οι Ενώσεις Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Ορεστιάδας


«Προσπάθεια γελοιοποίησης των ένστολων» καταλογίζουν στην κυβέρνηση, με αφορμή τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων της ΑΜΘ. Χαρακτηρίζουν την αύξηση κατά 20% της νυχτερινής αποζημίωσης (που ισοδυναμεί με 12 ευρώ το μήνα) «κοροϊδία» και καλούν την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων να συντονίσει άμεσα την αντίδραση της. «Από λόγια χορτάσαμε» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Στο κοινό έγγραφο υπογραμμίζεται ότι «ακούσαμε να ανακοινώνετε με στόμφο και ανερυθρίαστα την αύξηση της νυχτερινής αποζημίωσης κατά 20%…. Κρύψατε όμως από τον Ελληνικό λαό (προφανώς τεχνηέντως) ότι η “παροχή” σας σε αριθμούς αντιστοιχεί σε αύξηση 0,40€ (καθαρά) την ώρα…. Δηλαδή δίνετε στους ένστολους όλο κι όλο μία “αύξηση” της τάξης των 3 ευρώ ανά 8ωρο νυχτερινής εργασίας, για την οποία ως τώρα αποζημιωνόμαστε με το “αστρονομικό” ποσό των 18 ευρώ ανά 8ωρο…!!! 12 ευρώ τον μήνα κοστολογείτε τη ζωή μας κύριε Πρωθυπουργέ;;;;» .

Παράλληλα οι αστυνομικοί υπάλληλοι απαιτούν λοιπόν να αναγνωριστεί η προσφορά τους «εμπράκτως από εσάς και την Κυβέρνησή σας!!! Δίκαιη οργή προκάλεσε σε όλους εμάς τους ένστολους η εντελώς ξεδιάντροπη δήλωσή σας ότι μας δίνετε αύξηση 12 ευρώ τον μήνα για να αισθανθούμε ότι η Πατρίδα είναι δίπλα μας….. Σας πληροφορούμε ότι εμείς την Πατρίδα την νιώθουμε όχι απλά δίπλα μας, αλλά την έχουμε μέσα στην καρδιά μας, την υπερασπιζόμαστε με τις ζωές μας και θα συνεχίσουμε να την υπηρετούμε με πίστη και αφοσίωση, όπως πράττουμε διαχρονικά!!!! Δεν περιμέναμε ποτέ καμία αύξηση για να υπερασπιστούμε την Πατρίδα μας μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματός μας κύριε Πρωθυπουργέ, και το καταμαρτυρούν οι 150 πεσόντες στο καθήκον συνάδελφοί μας!!!!».

Καταληκτικά τονίζουν ότι «αν πιστέψατε ότι θα σας πούμε κι ευχαριστώ που κοστολογείτε για 40 σεντς τις ζωές μας, κάνετε μεγάλο λάθος και θα πάρετε την απάντηση όταν έρθει η ώρα……. […] Διαλύσατε την Ελληνική Αστυνομία με πρωτεργάτη τον Υπουργό μας, που δημοσίως δηλώνει ότι θεωρεί την αστυνόμευση αποκλειστικό προνόμιο των κατοίκων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΛΜΕ Ξάνθης: «Θεωρούμε απαράδεκτο να μετακυλίονται οι ευθύνες και η ανεπάρκεια του Υπουργείου σε όλη την εκπαιδευτική αλυσίδα»

Με δηκτική ανακοίνωση η ΕΛΜΕ Ξάνθης θίγει το ζήτημα των συγχωνεύσεων τμημάτων Ανακοίνωσε ε…