Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Νέα θεατρική και δημιουργική χρονιά ξεκινάει για το θέατρο «Ανατολικά του Νέστου»

Νέα θεατρική και δημιουργική χρονιά ξεκινάει για το θέατρο «Ανατολικά του Νέστου»

0

Ανοιχτό μάθημα γνωριμίας στις 17 Σεπτεμβρίου


Μια νέα δημιουργική χρονιά ξεκινάει στο θέατρο Ανατολικά του Νέστου και προσκαλεί όσους αγαπούν το θέατρο να βιώσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει η επαφή με τη θεατρική τέχνη.

Στο εργαστήρι προσφέρεται η ευκαιρία σε όσους αγαπούν την τέχνη του θεάτρου να τη γνωρίσουν μεθοδικά, με την καθοδήγηση έμπειρων επαγγελματιών του χώρου και να αποκτήσουν τα κατάλληλα ερμηνευτικά εργαλεία.

Στο εργαστήρι διδάσκεται :Αυτοσχεδιασμός, υποκριτική, ορθοφωνία, σωματική έκφραση, σκηνική επικοινωνία, γνωριμία με σπουδαία θεατρικά κείμενα ενώ προσφέρεται η δυνατότητα για τη συμμετοχή των σπουδαστών σε θεατρική παράσταση.

Διδάσκουν: Βασίλης Λειβαδίτης (ηθοποιός-σκηνοθέτης), Πολυξένη Καρακατσάνη (ηθοποιός σκηνοιθέτης, παιδαγωγός), Φίλιππος Τσαουσέλης (ηθοποιός σκηνοθέτης), Αλεξάνδρα Τσοτανίδου (Χορογράφος, δασκάλα χορού), Ευγενία Πανταζόγλου (μουσικός, ηθοποιός, παιδαγωγός)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γνωρίσουν τις δράσεις του εργαστηρίου στο 1ο ανοιχτό μάθημα γνωριμίας στις 17/9 στις 19.30 στο χώρο του θεάτρου, στην οδό Λυγδών 3.

Στο εργαστήρι λειτουργούν τμήματα παιδιών, εφήβων και ενηλίκων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Βραβείο Μπούκερ 2024: Αυτή είναι η βραχεία λίστα – Φαβορί ο Πέρσιβαλ Έβερετ

Έξι συγγραφείς επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή. Πέντε γυναίκες, οι Χάρβεϊ, Κούσνερ, Μ…