Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία

0

Πρώτος λαμπαδηδρόμος που έλαβε τη φλόγα της Αγάπης από το Γηροκομείο Ξάνθης ήταν ο 90χρονος Παναγιώτης Καπετάκης


Για άλλη μία χρονιά η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία και η αφή της φλόγας της «ΑΓΑΠΗΣ»  είναι το μεγαλύτερο γεγονός στα δρώμενα των Εθελοντών Αιμοδοτών. Διασχίζει την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα τιμώντας όλους τους Εθελοντές Αιμοδότες που αφιερώνουν λίγο από το χρόνο τους για να βοηθήσουν τον πάσχοντα συνάνθρωπό τους.

Όπως υπογράμμισε σε ανακοίνωση το Δ.Σ. του Συλλόγου, «την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου η πόλη μας είχε την τιμή να γιορτάσει την άφιξη της φλόγα της “ΑΓΑΠΗΣ”, με Λαμπαδηδρόμους πληθώρα από παιδάκια, τους μελλοντικούς μας Εθελοντές Αιμοδότες και με στήριγμά τους γονείς τους που τα συνόδευσαν με μεγάλη χαρά. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης “H ΑΓΑΠΗ” ευχαριστεί όλους τους Ξανθιώτες που αγκάλιασαν και τίμησαν με αγάπη και προσέλευση την άφιξη της φλόγας της “ΑΓΑΠΗΣ” των Εθελοντών Αιμοδοτών στην Πλατεία Δημοκρατίας».

Πρώτος λαμπαδηδρόμος που έλαβε τη φλόγα της Αγάπης από το Γηροκομείο Ξάνθης και την καντήλα της Αγίας Αικατερίνης ήταν τιμής ένεκεν ο ενενηντάχρονος παππούς- φιλοξενούμενος Παναγιώτης Καπετάκης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αθλητικές δραστηριότητες στη «θέση» μαθημάτων στις 27 Σεπτεμβρίου

Θα πραγματοποιηθούν για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού Δεν θα γίνουν μαθήματα στ…