Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κομοτηνή: Από 20-22 Σεπτεμβρίου το 1ο Φόρουμ Γυναικείας Επιχειρηματικότητας από την ΣΕΓΕ

Κομοτηνή: Από 20-22 Σεπτεμβρίου το 1ο Φόρουμ Γυναικείας Επιχειρηματικότητας από την ΣΕΓΕ

0

Μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής η συντονίστρια του παραρτήματος Φελίνα Καζάκου στάθηκε στην ανάδειξη των γυναικών επιχειρηματιών της περιφέρειας και στις καινοτόμες πρακτικές που έχουν αναπτύξει


Την διεξαγωγή του πρώτου φόρουμ επιχειρηματικότητας διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδας -ΣΕΓΕ- και το παράρτημα της ΑΜ-Θ το τριήμερο 20 -21 και 22 Σεπτεμβρίου στην Κομοτηνή.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής η συντονίστρια του παραρτήματος Φελίνα Καζάκου στάθηκε στην ανάδειξη των γυναικών επιχειρηματιών της περιφέρειας και στις καινοτόμες πρακτικές που έχουν αναπτύξει.

«Στόχος μας είναι το δημιουργικό πνεύμα που υπάρχει στις γυναίκες της περιφέρειας να πάρει και επιχειρηματική μορφή. Ως ΣΕΓΕ έχουμε κάνει τις επαφές μας και θέλουμε να καταστήσουμε σαφές προς τις γυναίκες πως θα είμαστε κοντά τους και θα τις στηρίξουμε με όλους τους τρόπους και ειδικά εκεί που υπάρχει σοβαρό θέμα με την προβολή και το μάρκετινγκ. Δεν αποκλείεται να υποστηρίξουμε μελλοντικά και την ίδρυση κάποιας σχολής οικοτεχνίας», υποστήριξε η κ. Καζάκου.

Επι πλέον πρόσθεσε πως το φόρουμ θα θεσμοθετηθεί και θα γίνεται κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη της ΑΜΘ. Παράλληλα με τα σεμινάρια και τα εργαστήρια που θα γίνουν στην αίθουσα «Γεώργιος Παυλίδης» θα τρέχει και έκθεση με χειροποίητες δημιουργίες στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λουκέτο μπήκε στα Λουτρά Ποταμιάς

Δεν θα λειτουργήσουν για φέτος λόγω έλλειψης υπαλλήλου Στα κρύα του …λουτρού έμειναν όσοι …