Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Εθνική Ελλάδος: Με πολλά χαμόγελα η πρώτη συγκέντρωση της «γαλανόλευκης» του Γιοβάνοβιτς

Εθνική Ελλάδος: Με πολλά χαμόγελα η πρώτη συγκέντρωση της «γαλανόλευκης» του Γιοβάνοβιτς

0

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τις δύο πρώτες αγωνιστικές του Nations League


Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το τεχνικό του επιτελείο περίμεναν εχθές τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν τη «γαλανόλευκη» στα δύο παιχνίδια με Φινλανδία και Ιρλανδία για τις δύο πρώτες αγωνιστικές του Nations League.

Η πρώτη συγκέντρωση έγινε σε πολύ θετικό κλίμα. Οι ποδοσφαιριστές της Ελλάδας προπονήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει της αναμέτρησης με τη Φινλανδία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην πρώτη του επικοινωνία με τους παίκτες τόνισε πως κι αυτός είναι Έλληνας και γνωρίζει καλά όλους τους ποδοσφαιριστές, λέγοντάς τους μεταξύ άλλων πως: “Σας πιστεύω πολύ, σαν λαός δεν κωλώνετε και δεν κάνετε πίσω στα δύσκολα και αυτή την ψυχή σας θέλω να την εκμεταλλευτώ και σας τη βγάλω και μέσα στο γήπεδο“.

Πρώτος τον λόγο πήρε για την παρουσίαση ο Βασίλης Τοροσίδης τονίζοντας τα εξής: «Καταρχήν να σας καλωσορίσουμε αλλά και να μας… καλωσορίσετε γιατί και εμείς είμαστε καινούργιοι. Βρισκόμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να λύνουμε ό,τι πρόβλημα παρουσιαστεί. Πιστεύουμε ότι η φουρνιά σας έχει μεγάλο ταλέντο και μέσα από τη δουλειά μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ο ένας πρέπει να είναι στο πλευρό του άλλου, να λύνουμε κατευθείαν το κάθε πρόβλημα διατηρώντας παράλληλα και τα στεγανά. Θέλω να ξέρετε επίσης ότι ο πρόεδρος μας έχει τονίσει ότι δεν πρέπει να σας λείψει τίποτα και θα σας προσφέρουμε τα πάντα για να νοιώσετε άνετα. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον ίδιο και θα σας τα πει και από κοντά».

Στη συνέχεια μίλησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης λέγοντας: «Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που βρίσκομαι εδώ μαζί σας. Εχετε ένα πολύ καλό γκρουπ, με εξαιρετικό κλίμα και εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε δίπλα σας και θα σας βοηθήσουμε να φτάσετε ακόμα πιο ψηλά. Να κάνουμε το βήμα παραπάνω».

Ακολούθως ήρθε η σειρά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος αφού παρουσίασε αναλυτικά το επιτελείο του έκανε την πρώτη ομιλία του προς τους παίκτες δίνοντας μεγάλη βάση στην ελληνική ψυχή, το συναίσθημα, αλλά και στο ταλέντο της συγκεκριμένης φουρνιάς

Η Εθνική μας ομάδα στο Nations League είναι στον ίδιο όμιλο με Αγγλία, Φινλανδία και Ιρλανδία. Τα ματς που θα δώσει στο Φάληρο θα είναι με Φινλανδία και Ιρλανδία. Τα εντός έδρας παιχνίδια της Ελλάδας – που έχει μπει φυσικά στην εποχή Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της – είναι τα εξής:

-7 Σεπτεμβρίου – Group B2: Με Φινλανδία στις 21.45 (Καραϊσκάκη)

-13 Οκτωβρίου – Groub B2: Με Ιρλανδία στις 21.45 (Καραϊσκάκη)

-14 Νοεμβρίου – Group B2: Με Αγγλία στις 21.45 (ΟΑΚΑ)

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΠΣ Ξάνθης: Τα έσοδα του Super Cup παραδόθηκαν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ξάνθης

Σε μια πολύ σημαντική και όμορφη ενέργεια προχώρησε η ΕΠΣ Ξάνθης, ο Άρης Αβάτου και ο Π. Μ…