Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΟ: Ψηφίστηκε η τροποποίηση του Καταστατικού

ΕΠΟ: Ψηφίστηκε η τροποποίηση του Καταστατικού

0

Εξήντα ένα μέλη της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης ψήφισαν «Ναι» και 2 «Λευκό»


Ολοκληρώθηκε η Έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ, στη διάρκεια της οποία ελήφθησαν οι εξής αποφάσεις:

-Ψηφίστηκαν με ποσοστό ευρείας αποδοχής οι προτάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την τροποποίηση του Καταστατικού και του Κανονισμού που διέπει την εφαρμογή του Καταστατικού. Εξήντα ένα μέλη της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης ψήφισαν «Ναι» και 2 «Λευκό» (διευκρινίζεται ότι εκ των 61 ΕΠΣ, 2 δεν υπερψήφισαν προτεινόμενες τροποποιήσεις στο άρθρο 22).

«Λευκή» ψήφο επέλεξαν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, ενώ οι δύο ΕΠΣ που διαφώνησαν με το άρθρο 22, το οποίο προβλέπει αύξηση των ψήφων της Ένωσης Προπονητών από μία σε δύο, ήταν οι Ενώσεις Αθηνών και Ανατολικής Αττικής.

Ψηφίστηκε ομόφωνα η απονομή του τίτλου του επίτιμου μέλους στον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης Δαμιανό Γαβριηλίδη, καθώς και στον πρόεδρο της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτη Δημητρίου.

Επικυρώθηκε η απόφαση της εκλογής, από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, των μελών της Επιτροπής Ελέγχου Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης, τα οποία είναι τα εξής:

Πρόεδρος: Δέσποινα Κλαβανίδου

Αντιπρόεδρος: Χρήστος Λάλας

Μέλη: Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος, Κωνσταντίνος Στεργίου, Δήμος Ψαρρής.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Λεύκιππος και Ασπίδα ηττήθηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κορασίδων & Νεανίδων

Τα αποτελέσματα στις δύο κατηγορίες Πρώτο τζάμπολ στα πρωταθλήματα Κορασίδων και Νεανίδων …