Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εκδήλωση για τα 50 χρόνια λειτουργίας του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης

Εκδήλωση για τα 50 χρόνια λειτουργίας του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης

0

Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29.09 στις 19:30 στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης, αφού προηγηθούν τα εγκαίνια του νέου γραφείου


Ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης προσκαλεί στην εκδήλωση των 50 χρόνων λειτουργίας του την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 19:30 στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης Οικία Μάνου Χατζιδάκι. Θα προηγηθούν τα εγκαίνια του νέου γραφείου του Συλλόγου στις 19:00 Βασιλέως Κωνσταντίνου 1(κεντρική πλατεία Ξάνθης).

«Εκτός απροόπτου θα έχουμε μαζί μας τον Πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.) κ. Γιώργο Καρανίκα, τον κ. Χρήστο Παπαδόπουλο ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος το διάστημα 1988-1996 και τον κ. Δημητριάδη που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον κ. Παπαδόπουλο», όπως επισημαίνει στο «Ε» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης, κ. Γρηγοριάδης.

«Αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε φέτος και όχι πέρυσι την εν λόγω εκδήλωση, διότι ως Σύλλογος έχουμε αναμορφώσει τις εγκαταστάσεις μας κι επομένως είμαστε έτοιμοι και για τα εγκαίνια του νέου μας γραφείου, όπως υπογραμμίζει στη συνέχεια.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η βόρεια Ελλάδα «πρωταθλήτρια» στον ρυθμό αύξησης της θερμοκρασίας

Μειώνεται ο αριθμός των ημερών παγετού – Hotspot κλιματικής αλλαγής η χώρα Κατά 1,5 …