Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ 58 εθελοντές ανταποκρίθηκαν στο αυγουστιάτικο κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία

58 εθελοντές ανταποκρίθηκαν στο αυγουστιάτικο κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία

0

Πραγματοποιήθηκε με την κινητή μονάδα του ΠΝΓΑ

 

Θετικό ήταν το αποτέλεσμα από την πρώτη διοργάνωση προγραμματισμένης αιμοδοσίας στα τέλη Αυγούστου από το σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «η Αγάπη».

Η αιμοδοσία διοργανώθηκε την Παρασκευή 30 Αυγούστου και πάλι στο χώρο του Χορευτικού Ομίλου Ξάνθης πάνω από το δημοτικό πάρκινγκ Ξάνθης.

Ο σύλλογος στην ανακοίνωσή του ευχαριστεί τους πενήντα οκτώ (58) εθελοντές αιμοδότες οι οποίοι προσήλθαν και καταφέρανε τελικά να αιμοδοτήσουν οι πενήντα πέντε (55) από τους οποίους οι οκτώ, για πρώτη φορά.

Ακόμη αναφέρει: “ευχαριστούμε τους τρείς γονείς που ήρθανε και αιμοδοτήσανε, με και μαζί με τα πέντε παιδιά τους, τα δύο τα οποία ήτανε λίγο πριν συμπληρώσουνε τα δεκαοκτώ τους έτη! Παραδείγματα προς μίμηση και πολλαπλών επιδοκιμασιών από όλους μας.

Ευχαριστούμε το προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρουπόλεως και τον διευθυντή της αιματολόγο κ. Γεώργιο Μαρτίνη για την υποστήριξή τους, οι οποίοι παρέμειναν έως τις 9:40μμ προκειμένου να αιμοδοτήσει και ο τελευταίος εθελοντής μας.

Ευχαριστούμε του εθελοντές αιμοδότες, που είναι ομάδος αίματος Β θετικοί και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας της τελευταίας στιγμής, ώστε να βοηθήσουμε τον 22χρονο Φώτη που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο μας μετά από το προχθεσινό τροχαίο.

Ευχαριστούμε Ελληνική Ομάδα Διάσωσης-Παράρτημα Ξάνθης για την υποστήριξη της δράσης”.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Την μειωμένη παραγωγή μελιού φέρνει στη Βουλή ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ

Στην ερώτηση επισημαίνεται πως λόγω και της παρατεταμένης ανομβρίας και των δυσχερειών που…