Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία 15 προσλήψεις στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ξάνθης

15 προσλήψεις στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ξάνθης

0

Διάφορες ειδικότητες (πλην αστυνομικών) για την κάλυψη των αναγκών του Τμήματος


Το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ξάνθης ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 15 ατόμων, για την κάλυψη αναγκών του Τμήματος.

Οι 15 προσλήψεις θα γίνουν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ ΑΣΕΠ) και θα έχουν 8μηνη διάρκεια.

Αναλυτικά οι θέσεις:

Ειδικότητα Αριθμός θέσεων
ΤΕ Νοσηλευτικής 1
ΔΕ Μαγείρων 3
ΔΕ Ηλεκτρολόγων 1
ΔΕ Υδραυλικών 1
ΥΕ Τραπεζοκόμων 3
ΥΕ Πλυντών Σκευών Μαγειρείων 3
ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Εσωτερικών Χώρων 3

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, είτε αυτοπροσώπως (κατά τις ώρες 08:00-14:00 Δευτέρα-Παρασκευή και 09:00-12:00 Σάββατο και Κυριακή ), είτε, με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτό πρόσωπο, στα γραφεία της υπηρεσίας, στην ακόλουθη διεύθυνση: Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ξάνθης, 2οχιλ.Επ.Οδού Ξάνθη-Καβάλας, Τ.Κ.67100 – Ξάνθης, απευθύνοντάς την στo Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ξάνθης, υπόψη Ανθυπαστυνόμου ΜΑΛΑΚΗ Σταύρο και Ανθυπαστυνόμου ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ Ανέστη (τηλ. επικοινωνίας: 25410-84720 -84725).



Ξεκίνησαν την Δευτέρα 23/9 οι αιτήσεις για τις 2 προσλήψεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων


Η προθεσμία λήγει την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου


Ξεκίνησαν από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, οι αιτήσεις συμμετοχής για την πρόσληψη 396 ατόμων με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, διάρκειας 5 μηνών στο υπουργείο Πολιτισμού.

Η προκήρυξη αφορά τις βαθμίδες ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ, και οι ειδικότητες που θα προσληφθούν είναι οι εξής:

ΤΕ Λογιστικού

ΥΕ Ημερήσιων Φυλάκων

ΔΕ Νυχτοφυλάκων

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024 στις 08:00 π.μ.

Αναλυτικά οι θέσει στην Ε.Φ.Α. Ξάνθης

Ειδικότητα θέσεις
ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων 1
ΔΕ Νυχτοφυλάκων 1


ΔΥΠΑ: Τα 6 «ανοιχτά» προγράμματα με επιχορήγηση έως 17.000 ευρώ ανά θέση

Η ΔΥΠΑ ενημερώνει ότι αυτό το χρονικό διάστημα υλοποιούνται 6 προγράμματα επιδότησης της εργασίας για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, που καλύπτουν όλες τις ηλικιακές ομάδες και όλη την επικράτεια, με ποσοστά επιχορήγησης έως 100% και συνολική επιδότηση έως 17.000 ευρώ ανά θέση. Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στις εξής δράσεις:

1)Πρόγραμμα απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας 25.000 ανέργων 18-29 ετών, διάρκειας 7 μηνών, με 100% επιδότηση. Η ΔΥΠΑ καταβάλλει απευθείας μηνιαία αποζημίωση (κατώτατος μισθός με πλήρεις ασφαλιστικές εισφορές, αναλογία δώρων εορτών και επιδόματος αδείας) και παρέχει πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη.

2)Πρόγραμμα απασχόλησης 7.000 ανέργων που αντιμετωπίζουν σημαντικά εμπόδια στην ένταξη ή επανένταξή τους στην αγορά εργασίας, όπως μητέρες που επιστρέφουν στην αγορά εργασίας μετά την ανατροφή των παιδιών τους, μακροχρόνια άνεργοι άνω των 55 ετών, άνεργα μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, κ.λπ.. Η επιχορήγηση καλύπτει έως το 75% του μισθού και των εισφορών για 12-24 μήνες, μέχρι 16.800 ευρώ ανά νέα θέση εργασίας.

3)Πρόγραμμα απασχόλησης 10.000 μακροχρόνια ανέργων 45 ετών και άνω. Η επιχορήγηση καλύπτει έως το 80% του μισθού και των εισφορών για 18 μήνες, έως 13.709 ευρώ ανά νέα θέση εργασίας.

4)Πρόγραμμα απασχόλησης 3.000 ανέργων ηλικίας 56 ετών και άνω, που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα επιχορήγησης για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55 ετών και άνω. Η επιχορήγηση μισθού και εισφορών ανέρχεται σε 715 ευρώ μηνιαία για 15 μήνες, έως 8.580 ευρώ ανά νέα θέση εργασίας.

5)Πρόγραμμα απασχόλησης 3.000 ανέργων που ανήκουν σε ειδικές και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, όπως Άτομα με Αναπηρία, γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής ή έμφυλης βίας, άτομα που ολοκλήρωσαν πρόγραμμα απεξάρτησης, αποφυλακισμένα άτομα, διεμφυλικά πρόσωπα, θύματα εμπορίας ανθρώπων, κ.λπ. Η επιχορήγηση καλύπτει έως το 75% του μισθού και των εισφορών για 24 μήνες, μέχρι 16.800 ευρώ ανά νέα θέση εργασίας.

6)Πρόγραμμα απασχόλησης 7.500 ανέργων ηλικίας 25-45 ετών που έχουν ολοκληρώσει πρόγραμμα κατάρτισης σε ψηφιακές ή πράσινες δεξιότητες. Η επιχορήγηση καλύπτει έως το 100% του μισθού και των εισφορών για την πρόσληψη ανέργων ηλικίας 25-30 ετών για 6 μήνες, δηλαδή 6.132 ευρώ και 80% για την πρόσληψη ανέργων 31-45 ετών, δηλαδή 4.906 ευρώ ανά νέα θέση εργασίας.

Η διαδικασία συμμετοχής για τις επιχειρήσεις είναι απλή:

Οι επιχειρήσεις υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση μέσω gov.gr

https://www.gov.gr/ipiresies/epikheirematike-drasterioteta/apaskholese-prosopikou/summetokhe-epikheireseon-ergodoton-se-programmata-katartises-anergon

Οι επιχειρήσεις προσδιορίζουν τον αριθμό των θέσεων, τις ειδικότητες και τα απαιτούμενα προσόντα

H ΔΥΠΑ επιβεβαιώνει ότι η επιχείρηση πληροί τις προϋποθέσεις

Οι εργασιακοί σύμβουλοι της ΔΥΠΑ υποδεικνύουν στην επιχείρηση υποψηφίους σύμφωνα με τα απαιτούμενα προσόντα της θέσης

Η επιχείρηση επιλέγει μεταξύ των υποψηφίων και κάνει πρόσληψη.

Επιπλέον, η ΔΥΠΑ υλοποιεί ειδικά προγράμματα απασχόλησης για τους πρώην εργαζόμενους  της ΛΑΡΚΟ και για απασχόληση ανέργων 55 ετών και άνω σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.



ΔΥΠΑ: Αυξάνονται από 50.000 σε 75.000 οι εργαζόμενοι στο νέο πρόγραμμα πράσινων δεξιοτήτων

Ρεκόρ ενδιαφέροντος


 Κατάρτιση ανέργων και εργαζομένων


Την αύξηση του αριθμού εργαζομένων που θα συμμετάσχουν στο νέο πρόγραμμά της για απόκτηση και αναβάθμιση πράσινων δεξιοτήτων, αποφάσισε η διοίκηση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

Την αύξηση του αριθμού εργαζομένων που θα συμμετάσχουν στο νέο πρόγραμμά της για απόκτηση και αναβάθμιση πράσινων δεξιοτήτων από 50.000 σε 75.000, μετά το ρεκόρ αιτήσεων, το οποίο σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα, αποφάσισε η διοίκηση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024, που ξεκίνησαν οι αιτήσεις έως και την  Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024, είχαν υποβληθεί συνολικά 59.063 αιτήσεις, επιβεβαιώνοντας το μεγάλο ενδιαφέρον των εργαζομένων για νέες δεξιότητες.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΔΥΠΑ υλοποίει το μεγαλύτερης κλίμακας πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στη χώρα, με στόχο την κατάρτιση και πιστοποίηση 500.000 ανέργων και εργαζομένων σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες, μέσω του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».


Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας από το ΣΕΓΕ πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή

 Ομιλίες και εργαστήρια για την ενίσχυση και προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας σ…