Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τραγική μοίρα για τον 33χρονο αεραθλητή

Τραγική μοίρα για τον 33χρονο αεραθλητή

0

Έχασε τα δύο αδέλφια του σε τροχαία στο παρελθόν- Θρήνος στην Μυτιλήνη


Πατέρας δύο παιδιών και έμπειρος εκπαιδευτής αλεξίπτωτου πλαγιάς –  Παραθέριζε στην παραλία Μάνδρας


Μοιραία έμελλε να είναι για τον 33χρονο Ραφαήλ από την Θέρμη της Λέσβου η “πτήση” με το δικό του παραμοτέρ ( Μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο πλαγιάς), ένα αεράθλημα που συγκαταλέγεται στα extreme sports. Για αδιευκρίνιστους λόγους που ερευνώνται, ο άτυχος νέος έχασε τον έλεγχο και προσγειώθηκε ανώμαλα στην άσφαλτο προς την περιοχή της παραλιακής ζώνης της Μάνδρας, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Πατέρας δύο παιδιών παραθέριζε στην παραλία Μάνδρας

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο 33χρονος ήταν έμπειρος στο αεράθλημα και μάλιστα ήταν εκπαιδευτής του Αλεξίπτωτου Πλαγιάς. Όπως έγινε γνωστό ήταν πατέρας 2 παιδιών και βρισκόταν στην Ξάνθη για διακοπές στην παραλία της Μάνδρας. Λίγο πριν αναχωρήσει αποφάσισε να κάνει μια πτήση η οποία στάθηκε μοιραία για την ζωή του.

 Διερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας τα αίτια του δυστυχήματος

Από το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας διερευνώνται οι  αιτίες που προκάλεσαν το δυστύχημα. Αν δηλαδή το δυστύχημα προκλήθηκε από λάθος χειρισμό, από βλάβη στο παραμοτέρ ή από δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 8.30 το απόγευμα της Τέταρτης 21/8 και στην περιοχή έπνεαν άνεμοι αλλά δεν εξακριβώθηκε αν αυτοί ήταν η αιτία του δυστυχήματος. Οι έρευνες από το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας συνεχίζονται. Ο άτυχος 33χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στo νοσοκομείο Ξάνθης αλλά μετά από μία ώρα κατέληξε.

 Τραγική οικογένεια  – Έχασε άλλα δύο παιδιά σε τροχαία – Θρήνος στην Μυτιλήνη

Αυτό που επίσης συγκλονίζει είναι ότι όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος και οι γονείς του είχαν θρηνήσει  στο παρελθόν τον θάνατο των δύο αδερφών σε τροχαία δυστυχήματα. Πρόκειται για ανείπωτη τραγωδία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λουτρόπολη Θέρμη της Λέσβου απ’ όπου κατάγεται, η οποία συγκλονισμένη θρηνεί το χαμό ενός νέου ανθρώπου, ενός πατέρα δύο μικρών παιδιών, ιδιαίτερα αγαπητού στην τοπική κοινωνία και γνωστού σ’ όλη τη Λέσβο από την ενασχόλησή του με το αεράθλημα. Με πλήθος αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  εκφράζουν την θλίψη και την συμπαράστασή τους στην οικογένειά του.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Την μειωμένη παραγωγή μελιού φέρνει στη Βουλή ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ

Στην ερώτηση επισημαίνεται πως λόγω και της παρατεταμένης ανομβρίας και των δυσχερειών που…