Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τετ α τετ Γεραπετρίτη – Φιντάν την Πέμπτη 29 Αυγούστου στις Βρυξέλλες

Τετ α τετ Γεραπετρίτη – Φιντάν την Πέμπτη 29 Αυγούστου στις Βρυξέλλες

0

Ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, μεταβαίνει αύριο στις Βρυξέλλες, όπου θα λάβει μέρος στην Άτυπη Συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης


Συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του, Χακάν Φιντάν, θα έχει την Πέμπτη ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος μεταβαίνει σήμερα στις Βρυξέλλες.

Το τετ α τετ των δύο ΥΠΕΞ, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο του γεύματος εργασίας των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο οποίο έχει προσκληθεί ο κ. Φιντάν.

Ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, μεταβαίνει σήμερα στις Βρυξέλλες, όπου θα λάβει μέρος σήμερα, Πέμπτη 29 Αυγούστου, στην Άτυπη Συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην οποία θα συμμετάσχει και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, David McAllister.

Θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι, μεταξύ άλλων, ο πόλεμος στην Ουκρανία, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών της Ουκρανίας, Dmytro Kuleba, και η πολιτική κατάσταση στη Βενεζουέλα. Θα συζητηθεί, επίσης, η κρίση στη Μέση Ανατολή, παρουσία της Συντονίστριας του ΟΗΕ για την ανθρωπιστική βοήθεια και την ανοικοδόμηση στη Γάζα, Sigrid Kaag, με την οποία ο κ. Γεραπετρίτης θα έχει και κατ’ ιδίαν συνάντηση.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μητσοτάκης: Ελλάδα και Κύπρος, πυλώνες σταθερότητας σε μία ταραγμένη περιοχή

Στις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή, αλλά και στις διαφαινόμενες εξελίξεις στο Κυπριακό αναφέρθη…