Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει εκτάκτως αύριο η Κοινοβουλευτική Ομάδα

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει εκτάκτως αύριο η Κοινοβουλευτική Ομάδα

0

Συνεχείς οι εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης


Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη, να συγκαλεί, σύμφωνα με πληροφορίες, συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος αύριο Τρίτη. Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετέχει δια ζώσης ή διαδικτυακά στη συνεδρίαση.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη, θα ανακοινωθεί στη Βουλή η παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου από το βουλευτικό αξίωμα. Την Παρασκευή αναμένεται να δώσει τον οριζόμενο από το Σύνταγμα όρκο, το πρόσωπο που θα καταλάβει τη βουλευτική έδρα, στη θέση του κ. Ηλιόπουλου.

Πρώτη επιλαχούσα του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ είναι η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία έως αυτή την ώρα αυτή δεν έχει δημοσίως δηλώσει κώλυμα ή άρνηση, για την ανάληψη της βουλευτικής ιδιότητας. Σύμφωνα με όσα ορίζει το Σύνταγμα και η εκλογική νομοθεσία για την πλήρωση της βουλευτικής έδρας, κυρία Τσαπανίδου θα ενημερωθεί επισήμως από τη Βουλή, την Τετάρτη.

Εξώδικο της Ολγας Γεροβασίλη στον στιχουργό Νίκο Μωραΐτη

Ταυτόχρονα, εξώδικο απέστειλε η Ολγα Γεροβασίλη, Δ’ αντιπρόεδρος της ΒτΕ και βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον στιχουργό Νίκο Μωραΐτη, με το οποίο τον καλεί να ανακαλέσει τις δυσφημιστικές σε βάρος της αναρτήσεις του στο Χ.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της κυρίας Γεροβασίλη, στο εξώδικό της θεωρεί ότι «οι αναρτήσεις του κ. Μωραΐτη, επιχειρούν να την παρουσιάσουν ως δήθεν ανάλγητη πολιτικό και κακόπιστα να αντιδιαστείλουν την παρουσία της κατά τους εορτασμούς του Δεκαπενταύγουστου στην εκλογική της περιφέρεια, με την παρουσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πεδίο της πυρκαγιάς στην Αττική και με την συμβολή των βουλευτών για τη διάσωση της “Αυγής”».

Σε αυτό το πλαίσιο, ζητά «την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστη διαφορετικά επιφυλάσσεται για περαιτέρω δικαστικές ενέργειες».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μητσοτάκης: Ελλάδα και Κύπρος, πυλώνες σταθερότητας σε μία ταραγμένη περιοχή

Στις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή, αλλά και στις διαφαινόμενες εξελίξεις στο Κυπριακό αναφέρθη…