Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σχολή Υφαντικής θα λειτουργήσει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης

Σχολή Υφαντικής θα λειτουργήσει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης

0

Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι μικτής εκπαίδευσης, περιλαμβάνει θεωρητική και εργαστηριακή κατάρτιση


Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας Σχολής Υφαντικής στο Δημοτικό Σχολείο Αρδανίου από τον Σεπτέμβριο του 2024.

Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι μικτής εκπαίδευσης, περιλαμβάνει θεωρητική και εργαστηριακή κατάρτιση.

  • Οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες που θέλουν να παρακολουθήσουν μαθήματα υφαντικής θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτησης τους στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: https://kedivim.uniwa.gr/course/weaving/

Η επιτυχής ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος οδηγεί στη λήψη Πιστοποιητικού Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

  • Οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες που θέλουν να απασχοληθούν σε θέσεις εκπαιδευτικού προσωπικού θα πρέπει να μεταβούν στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά: https://elke.uniwa.gr/…/epikairotita/prokirikseis-theseon/

Η σχολή εντάσσεται στο πλαίσιο των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου, όπου τα θεωρητικά μαθήματα θα διδάσκονται από καθηγητές και τα πρακτικά, από εμπειροτέχνες του είδους.

Με την απόκτηση του πτυχίου εκτός από την ατομική επιχείρηση του ο/η εξειδικευμένος/η υφαντουργός ή υφάντρα θα μπορεί να απασχοληθεί και σε άλλη επιχείρηση με απώτερο σκοπό αυτές να ενισχυθούν.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Την μειωμένη παραγωγή μελιού φέρνει στη Βουλή ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ

Στην ερώτηση επισημαίνεται πως λόγω και της παρατεταμένης ανομβρίας και των δυσχερειών που…