Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά την περίοδο των Γιορτών Παλιάς Πόλης 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά την περίοδο των Γιορτών Παλιάς Πόλης 2024

0

Το συγκρότημα «Γκαίρυ» θα παραμείνει ανοιχτό κατά τη διάρκεια των Γιορτών Παλιάς Πόλης προς εξυπηρέτηση του κοινού


Στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιά Πόλης απαγορεύεται η στάθμευση όλων των οχημάτων στην Πλατεία Μητροπόλεως από την Παρασκευή 30/08/2024 έως το Σάββατο 07/09/2024 καθημερινά από την 17:00 ώρα έως την 03:00 της επόμενης.

Επίσης, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις οδούς Βασιλέως Κωνσταντίνου, Πανεπιστημίου, Ύδρας, Βασιλίσσης Σοφίας (μέχρι το ύψος της οδού Ζαλάχα) και στην οδό Λευκού Πύργου με 9ης Μεραρχίας (στο σημείο της Ζωοδόχου Πηγής, από το Σάββατο 31/08/2024 έως το Σάββατο 07/09/2024 καθημερινά κατά τις ώρες 17:00 – 01:00 της επομένης.

Αποφασίζεται η κίνηση όλων των οχημάτων να διεξάγεται από παράπλευρες οδούς. Εξαιρείται μόνο η κίνηση οχημάτων έκτακτης ανάγκης για άκρως σοβαρούς λόγους που άπτονται των αρμοδιοτήτων – καθηκόντων τους.

Οι παραβάτες της παρούσας, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τα αντίστοιχα άρθρα του Ν. 4530/2018 «Κύρωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας» ως ισχύει.

Να υπενθυμίσουμε ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης, το συγκρότημα «Γκαίρυ» θα παραμείνει ανοιχτό κατά τη διάρκεια των Γιορτών Παλιάς Πόλης προς εξυπηρέτηση του κοινού.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Την μειωμένη παραγωγή μελιού φέρνει στη Βουλή ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ

Στην ερώτηση επισημαίνεται πως λόγω και της παρατεταμένης ανομβρίας και των δυσχερειών που…