Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Τερμάτισε στην 22η θέση στα 20χλμ βάδην

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Τερμάτισε στην 22η θέση στα 20χλμ βάδην

0

Τελευταίοι Ολυμπιακοί Αγώνες για τη σημαιοφόρο της ελληνικής αποστολής


Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τους στίβους


Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, συναισθηματικά φορτισμένη, ανακοίνωσε μετά τον αγώνα στα 20 χλμ βάδην γυναικών ότι αυτοί ήταν οι τελευταίοι Ολυμπιακοί Αγώνες της καριέρας της.

Η 40χρονη αθλήτρια, η οποία τερμάτισε στην 22η θέση, αγκαλιά με την ελληνική σημαία, γεγονός που αποκτά ιδιαίτερη σημασία, δεδομένου ότι αυτή η Ολυμπιάδα σηματοδοτεί το τέλος της μακροχρόνιας και επιτυχημένης πορείας της στον αθλητισμό.

Χαρακτηριστικά με δάκρυα στα μάτια ανέφερε: «Κλαίω δύο μέρες τώρα, δεν μπορώ να συμμαζέψω τα συναισθήματά μου. Δεν ξέρω καν τι θέση έχω, αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένη με βάση τη χρονιά που είχα. Όταν ένας αθλητής έχει πρόβλημα στο σώμα του, έχει πρόβλημα μετά και στο μυαλό του. Είμαι καλά τώρα. Έκανα μια αξιοπρεπή εμφάνιση στον τελικό. Φεύγω.

Το Παρίσι μού αφήνει κάτι γλυκό. Όλη αυτή η εμπειρία, από την πρώτη στιγμή που αγωνίζομαι. Είχα πάντα ανοδική πορεία. Οπότε σίγουρα φεύγω με το κεφάλι πολύ ψηλά. Έχω να θυμάμαι πολλά όμορφα πράγματα. Αυτός ο όμορφος ανταγωνισμός. Αυτά τα συναισθήματα μόνο ο αθλητισμός μπορεί να στα χαρίσει.

Το “φεύγω” είναι “φεύγω”. Είναι η τελευταία μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Ευχαριστώ για την στήριξη. Μπορεί να μην χαρήκατε με το αποτέλεσμα μου, αλλά σας ευχαριστώ για την στήριξη».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΠΣ Ξάνθης: Τα έσοδα του Super Cup παραδόθηκαν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ξάνθης

Σε μια πολύ σημαντική και όμορφη ενέργεια προχώρησε η ΕΠΣ Ξάνθης, ο Άρης Αβάτου και ο Π. Μ…