Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τραγικός ο απολογισμός του νέου τροχαίου στον κόμβο της παραλίας Μυρωδάτου

Τραγικός ο απολογισμός του νέου τροχαίου στον κόμβο της παραλίας Μυρωδάτου

0

Χάθηκαν δύο ζωές σε σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό. Τρεις οι τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες

Τα θλιβερά νούμερα των νεκρών της ασφάλτου που αυξάνονται επισημαίνει ο χειρουργός του ΓΝΞ Φ. Κωδωνάς. Κυκλικούς κόμβους στην παραλιακή οδό ζητούν οι ξανθιώτες

 

Τραγικός είναι ο απολογισμός του νέου τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη διασταύρωση της παραλίας Μυρωδάτου, μεγαλώνοντας τον αριθμό των νεκρών στις διασταυρώσεις της παραλιακής ζώνης, που θρηνούμε κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στο δυστύχημα ενεπλάκη ένα ΙΧ αυτοκίνητο και ένα φορτηγό, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο οδηγός και ένα ανήλικο κορίτσι. Τρεις ακόμη επιβάτες του ΙΧ εκ των οποίων, άλλα δύο ανήλικα κορίτσια, τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση. Μάλιστα, η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα να απαιτηθεί η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβατών του αυτοκινήτου.

Σε σχετική ανακοίνωση η Πυροσβεστική ανέφερε: «Ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός ενός άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του και 3 τραυματισμένων γυναικών από ΕΙΧ όχημα και παραδοθήκαν σε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, στην περιοχή Μυρωδάτο Ξάνθης. Επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα». Στο σημείο έσπευσαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή των τραυματισθέντων στο Νοσοκομείο.

Εν τω μεταξύ, σε ανάρτησή του ο Φώτης Κωδωνάς, από τη Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης κάνει αναφορά στον τραγικό απολογισμό των θυμάτων της ασφάλτου αυτό το καλοκαίρι στην περιοχή μας και ευχαριστεί τους ιατρούς που έσπευσαν για συνδρομή στο χειρουργείο παρότι δεν εφημέρευαν και όλο το προσωπικό για τη διαχείριση του θλιβερού συμβάντος.

Να σημειωθεί ακόμη ότι με αφορμή το δυστύχημα ξεκίνησε μία έντονη συζήτηση στα κοινωνικά δίκτυα για την (εμπεδωμένη) ανάγκη δημιουργίας κυκλικών κόμβων στον παραλιακό δρόμο, προκειμένου να περιοριστούν τα ατυχήματα, αλλά και η οδήγηση με ταχύτητα στο συγκεκριμένο δρόμο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Την μειωμένη παραγωγή μελιού φέρνει στη Βουλή ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ

Στην ερώτηση επισημαίνεται πως λόγω και της παρατεταμένης ανομβρίας και των δυσχερειών που…