Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία Πρόσληψη οδηγού στον Δήμο Αβδήρων

Πρόσληψη οδηγού στον Δήμο Αβδήρων

0

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως και τις 09-08-2024


Ο Δήμος Αβδήρων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Αβδήρων.

Κλάδος/Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης Αριθμός ατόμων
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ /ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ Δ΄ ή D κατηγορίας (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) Από την υπογραφή της σύμβασης ήτοι από 1-9-2024 έως 31-07-2025 1

Οι υποψήφιοι/ες της ανωτέρω ειδικότητας πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το εξηκοστό έβδομο (67ο) έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.

Η λήξη της προθεσμίας έως και την 09-08 -2024.



ΔΥΠΑ: Έρχονται προγράμματα για 75.000 θέσεις εργασίας και κατάρτισης


Τα προγράμματα θα υλοποιηθούν μέχρι τέλος του έτους με στόχο την αύξηση της απασχόλησης και στην κορυφή βρίσκονται πράσινες και ψηφιακές δεξιότητες Dypa


Σειρά νέων προγραμμάτων αναμένεται να ανοίξει το επόμενο εξάμηνο η ΔΥΠΑ, με στόχο την ενίσχυση της απασχόλησης και την αντιμετώπιση της ανεργίας. Μάλιστα, σύμφωνα με τα τελευταία υπηρεσιακά στοιχεία τον Ιούνιο, ο αριθμός των ανέργων έφτασε τα 812.958 άτομα και το υπουργείο Εργασίας επιθυμεί διακαώς να έχει μειώσει δραστικά αυτό τον αριθμό μέχρι το τέλος του έτους.

Στα πλαίσια αυτά, η ΔΥΠΑ δρομολογεί ένα μπαράζ προγραμμάτων, αξιοποιώντας τους πολύτιμους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης. Στην κορυφή της ατζέντας βρίσκεται ένα πλέγμα δράσεων κατάρτισης που θα εστιάζει σε θέματα πράσινων και ψηφιακών δεξιοτήτων.

Στο πρόγραμμα θα ενταχθούν 30.00 άνεργοι, η υλοποίησή του θα γίνει εξ αποστάσεων με διάρκεια 12 μηνών. Σε παρόμοιο πλαίσιο κινείται και το πρόγραμμα κατάρτισης για τα πανεπιστήμια, ώστε οι νέοι να ενισχύσουν το προφίλ τους, να ενεργοποιηθούν ώστε να εισέλθουν δυναμικά στην αγορά εργασίας. Το πρόγραμμα θα στηρίξει 25.000 άνεργους, οι οποίοι θα καταρτιστούν σε πανεπιστήμια. Το.. μοίρασμα των θέσεων περιλαμβάνει δράσεις εκπαίδευσης από πανεπιστήμια για 12.500 ανέργους και ψηφιακές δεξιότητες εξ αποστάσεως για ακόμη 12.500 εργαζόμενους.

Στη «βεντάλια» των προγραμμάτων που αναμένεται να υλοποιηθούν μέχρι τέλος τους έτους υπάρχει επίσης δράση για training στην τεχνητή νοημοσύνη για 10.000 ανέργους και εργαζόμενους εξ αποστάσεως και πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης για 10.000 επαγγελματίες οδηγούς ανέργους. Η κατάρτιση θα γίνει δια ζώσης.



ΑΣΕΠ: Από σήμερα οι ενστάσεις για τους 4.089 διορισμούς στο δημόσιο


Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα της μεγάλης προκήρυξης του ΑΣΕΠ 3ΓΒ2023.


Από χθες έως και την Πέμπτη 8/9 και ώρα 14:00 αποκλειστικά μέσω του ΑΣΕΠ μπορούν να υποβάλουν οι υποψήφιοι τις ενστάσεις τους για τους πίνακες αποτελεσμάτων της 3ΓΒ2023, και τους 4.089 διορισμούς στο δημόσιο.

Για την ένσταση απαιτείται παράβολο είκοσι ευρώ (20€), άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο) επιλέγοντας → Φορέας Δημοσίου → Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.) από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr). Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον κωδικό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.

Οι οριστικοί πίνακες για όλους τους κλάδους/ειδικότητες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων.

Επισημαίνεται, ότι για την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, ελέγχθηκαν τα υποβληθέντα δικαιολογητικά των υποψηφίων, με βάση τα στοιχεία που οι ίδιοι δήλωσαν και σε συσχέτιση με τους κωδικούς θέσεων και τα προσόντα στην προκήρυξη 2Γ/2022.



Έκτακτο – Διορισμοί 10.000 εκπαιδευτικών: Χθες η πρώτη πρόσκληση


Οι προσκλήσεις για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις θα δημοσιευθούν σε ΦΕΚ-Τεύχος ΑΣΕΠ και θα περιέχουν και την κατανομή των θέσεων ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης και περιοχή

Το υπουργείο Παιδείας έχει κατανείμει σε φάσεις τους διορισμούς καθώς θέλει να προχωρήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα με τους διορισμούς και την πρόσκληση αναπληρωτών που θα ακολουθήσει αμέσως μετά.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του alfavita.gr από το Γραφείο του ΓΓ του ΥΠΑΙΘΑ πρόκειται να βγει σήμερα η πρόσκληση διορισμών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Αναλυτικά

Οι προσκλήσεις για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις θα δημοσιευθούν σε ΦΕΚ-Τεύχος ΑΣΕΠ και θα περιέχουν και την κατανομή των θέσεων ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης και περιοχή.

Οι προσκλήσεις θα αφορούν στις αιτήσεις για μόνιμο διορισμό  όπου υφίστανται εν ισχύ Αξιολογικοί Πίνακες ΑΣΕΠ  (1ΓΕ/2023, 3ΕΑ/2022, 4ΕΑ/2022 και 5ΕΑ/2022), ενώ η Πρόσκληση για αιτήσεις στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση μετατίθεται για το χρονικό σημείο στο οποίο θα υπάρχουν διαθέσιμοι οι Οριστικοί Πίνακες

Το υπουργείο θα σπάσει σε φάσεις τους διορισμούς καθώς θέλει να προχωρήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα με τους διορισμούς και την πρόσκληση αναπληρωτών που θα ακολουθήσει αμέσως μετά. Επίσης, θέλει να επιβαρύνει όσο το δυνατόν λιγότερο το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΠΣΥΔ), μέσω του οποίου θα τρέξουν οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών.

Παράλληλα αναμένεται στη συνέχεια η Εγκύκλιος της Προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Α/θμιας και Β/θμιας ΥΠΑΙΘΑ με την προθεσμία αιτήσεων, οι οποίες θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.) (https://opsyd.sch.gr).

Στη συνέχεια θα έχουμε την κατάθεση αιτήσεων από τους υποψήφιους μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία, για να ακολουθήσουν οι Πίνακες με τα ονόματα των διορισθέντων και το σχετικό ΦΕΚ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Την μειωμένη παραγωγή μελιού φέρνει στη Βουλή ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ

Στην ερώτηση επισημαίνεται πως λόγω και της παρατεταμένης ανομβρίας και των δυσχερειών που…