Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία Πρόσληψη 10 εποχικών για την Καθαριότητα στον Δήμο Αβδήρων

Πρόσληψη 10 εποχικών για την Καθαριότητα στον Δήμο Αβδήρων

0

Αιτήσεις υποβάλλονται από 28-06-2024 έως και τις 04-07-2024, στο γραφείο προσωπικού του Δήμου Αβδήρων


Ο Δήμος Αβδήρων ανακοίνωσε την πρόσληψη : δέκα (10) εργατών με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών του Τμήματος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας.

Αιτήσεις υποβάλλονται από 28-06-2024 έως και τις 04-07-2024, στο γραφείο προσωπικού του Δήμου Αβδήρων



‘Έως την Παρασκευή 12/07/ οι αιτήσεις για την θέση ΠΕ Γεωπόνου στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. Π.Ε. Ξάνθης


Ανακοίνωση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη προσωπικού ΙΔΟΧ ΣΟΧ 1/2024

Ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) Ν.Π.Ι.Δ. που εποπτεύεται από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ανακοινώνει ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την πρόσληψη σαράντα τεσσάρων  (44) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, οκτώ (8) μήνες, σύμφωνα με την Ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2024, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών στην Κεντρική Υπηρεσία και σε Οργανικές Μονάδες των Περιφερειακών Διευθύνσεών του, ορίζεται από Τετάρτη 03/07/2024 έως και Παρασκευή 12/07/2024.



Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Νέα προκήρυξη ΑΣΕΠ για προσλήψεις


 Οι ειδικότητες


Παίρνει ΦΕΚ η προκήρυξη ΑΣΕΠ για προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 1ΓΤ/2024 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, για τους κλάδους ΤΕ01 και ΤΕ02 καθώς και ανά μουσική ειδίκευση για τον κλάδο ΤΕ16, υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Τ.Ε.

Ο διαγωνισμός 1ΓΤ/2024 αφορά τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, καθώς και ανά μουσική ειδίκευση, υποψηφίων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας ΤΕ.



Δημοτική Αστυνομία: Σπεύσατε για τις 1.213 μόνιμες προσλήψεις


Ηλεκτρονικά μέσω ΑΣΕΠ τα δικαιολογητικά

Ηλεκτρονικά μέσω ΑΣΕΠ μπορούν από χθες να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά οι υποψήφιοι για τις μόνιμες προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία.

Ξεκίνησε και συνεχίζεται μέχρι και τις 9 Ιουλίου η υποβολή δικαιολογητικών της προκήρυξης ΑΣΕΠ 1Κ2024 για τις 1.213 μόνιμες προσλήψεις στη δημοτική αστυνομία.

Οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους πίνακες της παρούσας Ανακοίνωσης, οι οποίοι, ανά κλάδο/ειδικότητα, προηγούνται στους πίνακες κατάταξης με βάση τη συνολική τους βαθμολογία, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία, να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά προκειμένου να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων της Προκήρυξης 1Κ/2024 του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων διακοσίων δεκατριών (1.213) θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημοτική Αστυνομία.

Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών (Β΄ Στάδιο) λήγει στις 9 Ιουλίου 2024 ημέρα Τρίτη ώρα 14:00.



Το ΑΣΕΠ υποδέχεται τον Ιούλιο με 5.491 προσλήψεις από 13 διαγωνισμούς


Το ΑΣΕΠ υποδέχεται τον Ιούλιο του 2024, με την έκδοση τόσο οριστικών, αλλά και προσωρινών αποτελεσμάτων, που αφορούν εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας, από διαγωνισμούς προκηρύξεων.

Συγκεκριμένα, το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσόντων, προετοιμάζει την έκδοση αποτελεσμάτων για συνολικά 5.491 θέσεις, μέσα από 13 διαγωνισμούς, εκ των οποίων πέντε προκηρύξεις αφορούν οριστικά αποτελέσματα για συνολικά 179 θέσεις και οκτώ προκηρύξεις προσωρινά (ή και οριστικά) αποτελέσματα για 5.312 θέσεις εργασίας.

Ανάμεσα στις προκηρύξεις για τις οποίες πρόκειται να δημοσιοποιηθούν οριστικά αποτελέσματα βρίσκεται και η προκήρυξη 4Κ/2023 για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 77 θέσεων, μόνιμου προσωπικού κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ.

Για την έκδοση προσωρινών (ή και οριστικών) αποτελεσμάτων, θα καλυφθούν συνολικά 5.312 θέσεις εργασίας, εκ των οποίων μερικές θέσεις προέρχονται από την προκήρυξη 3ΓΒ/2023 και από την προκήρυξη 5Κ/2023. Ειδικότερα η προκήρυξη 3ΓΒ/2023 αφορά 4.276 θέσεις κατηγορίας ΠΕ από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού, ενώ η προκήρυξη 5Κ/2023, 696 θέσεις κατηγορίας ΔΕ και 79 θέσεις κατηγορίας ΥΕ σε φορείς του υπουργείου Υγείας.

Μεταξύ των άλλων είναι και η Προκήρυξη 4Κ/2023 (ΦΕΚ 40/τ.ΑΣΕΠ/31.10.2023) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 77 θέσεων μόνιμου προσωπικού ή προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης και στην Ι.Μ. Ξάνθης και Περιθεωρίου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Επίδομα στέγασης σε γιατρούς εξετάζει η ΑΜΘ

Μέσω ΕΣΠΑ όπως η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Σύσκεψη των ιατρικών συλλόγων με περιφερειάρχ…