Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο Γιάννης Δαλακούρας εξελέγη 2ο αναπληρωματικό μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ

Ο Γιάννης Δαλακούρας εξελέγη 2ο αναπληρωματικό μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ

0

Βγήκε 2ος με 45 ψήφους μεταξύ 10 υποψηφίων


Πολύ καλή η εκλογική επίδοση του προέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννη Δαλακούρα, στις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέας Εκτελεστικής Επιτροπής στην ΕΠΟ.
Ο Δαλακούρας έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα και έλαβε 45 ψήφους, επίδοση που τον φέρνει δεύτερο μεταξύ των συνολικά 10 υποψηφίων για την θέση του αναπληρωματικού μέλους της ΕΕ.
Με βάση την εμπειρία των τελευταίων ετών, έχει αυξημένες πιθανότητες κάποια στιγμή να κληθεί να υπηρετήσει ως μέλος της ΕΕ, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν και με τον προκάτοχο του στην προεδρία της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργο Πανίδη που κλήθηκε ως αναπληρωματικό μέλος να καλύψει κενό που δημιουργήθηκε στην ΕΕ επί Γραμμένου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότερες ψήφους από τον Δαλακούρα έλαβε μόνο ο Γιάννης Ρέστας που έλαβε 54.
Τρίτο αναπληρωματικό μέλος εξελέγη ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας Γιώργος Πριονίδης με 42 σταυρούς ενώ η άλλη υποψηφιότητα από την ΠΑΜ-Θ, αυτή του Δραμινού Διαμιανού Καγγελίδη έλαβε 21 σταυρούς.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τα αναπληρωματικά μέλη της ΕΕ της ΕΠΟ:
Γιάννης Ρέστας 54
Γιάννης Δαλακούρας 45
Γιώργος Πριονίδης 42
Παντελεήμων Βερρής 36
Δημήτρης Τριανταφύλλου 35
Θωμάς Καρτσάκλας 34
Κωνσταντίνος Νικολαΐδης 30
Μιλτιάδης Καλόγηρος 29
Ιωάννης Αποστόλου 29
Δαμιανός Καγγελίδης 21
Σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Ε.Ε. της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννης Δαλακούρας απευθύνει τις ευχαριστίες του τόσο στον Πρόεδρο της ΕΠΟ Μάκη Γκαγκάτση για την εμπιστοσύνη του, όσο και στο εκλογικό σώμα της ΕΠΟ αλλά και στα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Ξάνθης για την αφοσίωση και εμπιστοσύνη που του δείχνουν και κυρίως τα σωματεία του Νόμου Ξάνθης για την άριστη συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια:
«Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη που έδειξε ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Μάκης Γκαγκάτσης και με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν σήμερα (22/7) για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους – συναδέλφους για την ψήφο τους και την εκλογή μου ως αναπληρωματικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.
Συγχαίρω θερμά τον Πρόεδρο κ. Γκαγκάτση όπως και όλα τα νέα και παλιά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής που αναδείχθηκαν μέσα από τις σημερινές αρχαιρεσίες.
Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσετε να διαπρέπετε και να επιτυγχάνετε ακόμη περισσότερα στο μέλλον με γνώμονα το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Ξάνθης για την αφοσίωση και εμπιστοσύνη που δείχνουν και κυρίως τα σωματεία του Νόμου Ξάνθης για την άριστη συνεργασία που έχουμε όλα τα χρόνια.»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΠΣ Ξάνθης: Τα έσοδα του Super Cup παραδόθηκαν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ξάνθης

Σε μια πολύ σημαντική και όμορφη ενέργεια προχώρησε η ΕΠΣ Ξάνθης, ο Άρης Αβάτου και ο Π. Μ…