Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αγροτικά Ξεκίνησαν πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ με δασώσεις του 2022, ενώ εκκρεμούν υπόλοιπα ενισχύσεων

Ξεκίνησαν πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ με δασώσεις του 2022, ενώ εκκρεμούν υπόλοιπα ενισχύσεων

0

Οι πληρωμές θα συνεχίσουν απρόσκοπτα, σύμφωνα με τη ροή αποστολής των φακέλων που αποστέλλουν στον ΟΠΕΚΕΠΕ οι κατά τόπους Δασικές Υπηρεσίες


Με τις δασώσεις του έτους 2022 ξεκίνησε, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ, η διαδικασία πληρωμών των δικαιούχων και αναμένεται να ακολουθήσουν εκκαθαρίσεις αγροπεριβαλλοντικών μέτρων, όπως για βιολογική γεωργία – κτηνοτροφία, υπόλοιπα άμεσων ενισχύσεων καθώς και συνδεδεμένων.

Επίσης, εκκρεμούν πληρωμές για τα οικολογικά σχήματα του 2023 και για τα καθεστώτα ενισχύσεων προϊόντων των μικρών νησιών του Αιγαίου.

Σχετικά με το Υπομέτρο 8.1 του Π.Α.Α. 2014-2020 “Δάσωση και Δημιουργία Δασικών Εκτάσεων” του μέτρου 2.2.1.“Πρώτη Δάσωση Γεωργικών Γαιών” του Π.Α.Α. 2007-2013», και σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του οργανισμού, έχει ήδη καταβληθεί για το έτος εφαρμογής 2022 σε 2.139 δικαιούχους το ποσό των 3.077.119,44 €.

Οι πληρωμές θα συνεχίσουν απρόσκοπτα, σύμφωνα με τη ροή αποστολής των φακέλων που αποστέλλουν στον ΟΠΕΚΕΠΕ οι κατά τόπους Δασικές Υπηρεσίες.

Οι δικαιούχοι έχουν πρόσβαση στα στοιχεία της πληρωμής τους με τη χρήση των κωδικών τους μέσω της εφαρμογής της Καρτέλας Αγρότη στο σύνδεσμο: https://osdeopekepe.dikaiomata.gr/FarmersTab

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αγροτικά
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Απολύθηκε από το Καζίνο Θράκης ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Γρηγόρης Στογιαννίδης

Στο πλευρό του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ξάνθης και ο Ο.Σ.Ε.ΤΥ.Π Έξι από τα επτά μέλη του Διοικητικού Συ…