Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κασσελάκης: Ζήτημα συμπεριφοράς, όχι πολιτικής η διαγραφή Πολάκη

Κασσελάκης: Ζήτημα συμπεριφοράς, όχι πολιτικής η διαγραφή Πολάκη

0

Το έργο, την αντιπολιτευτική ισχύ και την ανιδιοτελή παρουσία του Παύλου Πολάκη εξαίρει με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης. Νέες αιχμές κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ


Στον Παύλο Πολάκη και την διαγραφή του από την Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε εκ νέου με μεταμεσονύχτια ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, απαντώντας, όπως αναφέρει, σε διαρροές.

«Επειδή βλέπω διαρροές για ‘μισές’ και ‘ολόκληρες’ διαγραφές, επαναλαμβάνω: Ο Παύλος Πολάκης διεγράφη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στο κοινοβούλιο. Είναι ζήτημα συμπεριφοράς, όχι πολιτικής», αναφέρει ο κ. Κασσελάκης στην ανάρτησή του.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τονίζει ότι «ο Παύλος Πολάκης είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με έργο, αντιπολιτευτική ισχύ και ανιδιοτελή παρουσία που όλοι γνωρίζουν. Και αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο». Παράλληλα, προσθέτει ότι «υπάρχουν άλλοι που εσκεμμένα και καθημερινά πληγώνουν το κόμμα πολιτικά (και όχι συμπεριφορικά) για να υπηρετήσουν τις μικροφιλοδοξίες τους» και σχολιάζει: «Όσοι κρύβονται πίσω από διαρροές, ας ασχοληθούν με εκείνους καλύτερα».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μητσοτάκης: Ελλάδα και Κύπρος, πυλώνες σταθερότητας σε μία ταραγμένη περιοχή

Στις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή, αλλά και στις διαφαινόμενες εξελίξεις στο Κυπριακό αναφέρθη…