Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Χρηματοδότηση για τα Βιοτεχνικά Πάρκα της Θράκης ανακοίνωσε η υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη από Κομοτηνή

Χρηματοδότηση για τα Βιοτεχνικά Πάρκα της Θράκης ανακοίνωσε η υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη από Κομοτηνή

0

Στην χρηματοδότηση των έργων και των διαδικασιών τις οποίες παρακολουθεί η ΕΤΒΑ, αναμένεται να προστεθεί ένα κονδύλι επιπλέον της τάξεως των 35 εκ. ευρώ


Με κονδύλια ύψους 50 εκ. ευρώ χρηματοδοτούνται βιοτεχνικά πάρκα της Ελλάδας και όλα όσα βρίσκονται στην Θράκη, από το Ταμείο Ανάκαμψης. Αυτό τόνισε σε δηλώσεις της, η υφυπουργός Ανάπτυξης με αντικείμενο την Βιομηχανία, Άννα Μάνη, η οποία ολοκλήρωσε χθες την τριήμερη περιοδεία της στην Θράκη.

Στην χρηματοδότηση των έργων και των διαδικασιών τις οποίες παρακολουθεί η ΕΤΒΑ, αναμένεται να προστεθεί ένα κονδύλι επιπλέον της τάξεως των 35 εκ. ευρώ.

Όπως τόνισε η κ. Μάνη «Η χρηματοδότηση θα κινηθεί στην αλλαγή του βιομηχανικού παραγωγικού μοντέλου και θα περάσουμε σε μια εποχή, με το να είναι μπροστά επιχειρήσεις που άντεξαν την οικονομική κρίση και την πανδημία, επεκτείνονται και αναπτύσσονται, οι οποίες θα μπορούν να αποτελέσουν και παράδειγμα για τις νέες επιχειρήσεις που ιδρύονται. Μετά την εποχή της αποβιομηχάνισης που ταλάνισε πολλές βιομηχανικές περιοχές της χώρας και βέβαια τη Θράκη, περνούμε σε μια εποχή εκβιομηχάνισης με νέα πρότυπα και προοπτικές».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μητσοτάκης: Ελλάδα και Κύπρος, πυλώνες σταθερότητας σε μία ταραγμένη περιοχή

Στις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή, αλλά και στις διαφαινόμενες εξελίξεις στο Κυπριακό αναφέρθη…