Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Ξεκινά προπονήσεις τη Δευτέρα η ομάδα

ΑΟΞ: Ξεκινά προπονήσεις τη Δευτέρα η ομάδα

0

Παραμένει στην ομάδα και ο Αντώνης Χαριτίδης


Σε εντατικούς ρυθμούς κινούνται άπαντες στον ΑΟΞ ενόψει της πρώτης προπόνησης της ομάδας που θα γίνει την Δευτέρα 29 Ιουλίου (18:30 στο γήπεδο ΑΟΞ) με τον σύλλογο να προχωρά στις ανανεώσεις διατηρώντας στο ρόστερ και την πρώτη μεταγραφή της επανεκκίνησης του συλλόγου τον Αντώνη Χαριτίδη.

Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός που πέρσι ταλαιπωρήθηκε πολύ από έναν τραυματισμό δεν μπόρεσε να προσφέρει πολλά, 3 συμμετοχές είχε, όμως άπαντες στον σύλλογο είναι πεπεισμένοι πως αν βρει ρυθμό ο Αντώνης Χαριτίδης θα μπορέσει να βοηθήσει τα μέγιστα με την ποιότητα του ενώ κρίνεται πολύ σημαντικός και στο κομμάτι των αποδυτηρίων.

Υπενθυμίζεται πως ο ΑΟΞ απέκτησε ακόμη τους Τορομανίδη και Γκασιμπαγιασίδη.

Θυμίζουμε πως ήδη έχουν ανανεώσει επίσης οι Μελισσόπουλος, Κιαχίδης, Βαφειάδης, Σπυριδωνίδης, Αραμπατζής, τα αδέρφια Βαγγέλης και Αναστάσης Καρακάσης, Φλώρος, Κουτσομιχάλης, Κρυστάλλης, Μαλαδένης και Αποστολίδης. Ενώ θυμίζουμε πως η ομάδα έχει αποκτήσει ακόμα τους Βασίλη Δόντσο, Παναγιώτη Αγγελίδη, Παναγιώτη Καρατζά, Ιορδάνη Κιολέιδη, Οδυσσέα Γεωργιάδη, Γιώργο Τολμίδη ,τα αδέρφια Φώτη και Ζαχαρία Τζεβελέκη και τον Παντελή Τσαπατώλη.

 

Πηγή sports addict

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΠΣ Ξάνθης: Τα έσοδα του Super Cup παραδόθηκαν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ξάνθης

Σε μια πολύ σημαντική και όμορφη ενέργεια προχώρησε η ΕΠΣ Ξάνθης, ο Άρης Αβάτου και ο Π. Μ…