Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Απέκτησε τον μεσοεπιθετικό Ιορδάνη Κιολεΐδη

ΑΟΞ: Απέκτησε τον μεσοεπιθετικό Ιορδάνη Κιολεΐδη

0

Από την Βιστονίδα


Την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Ιορδάνη Κιολεΐδη ανακοίνωσε ο ΑΟΞ το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Ιουλίου, στο πλαίσιο της μεταγραφικής ενίσχυσης για τον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος της ερχόμενη σεζόν.

Ο 23χρονος (γεννημένος στις 29/10/2000) Ιορδάνης Κιολεΐδης ξεκίνησε από την ακαδημία του ΑΠΟΞ και συνέχισε στον Ηρακλή Ζυγού και στις ακαδημίες της Ξάνθης και στην ομάδα Κ17 και Κ19. Βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για σπουδές, αγωνιζόμενος στον Άρη Κ19 του Πασχάλη Μελισσά και κατόπιν αγωνίστηκε στον ιστορικό Αχιλλέα Τριανδρίας.

Στη συνέχεια υψηλόσωμος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε με την φανέλα της Βιστονίδας μέχρι την διακοπή της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης και μετέπειτα πήγε στον Ορφέα Ξάνθης. Επέστρεψε στον ΑΟ Βιστονίδας και παράλληλα ασχολείται με τον μεγάλο του όνειρο, αυτό της προπονητικής. Την περσινή σεζόν ήταν προπονητής στην Βιστονίδας Β’ στην Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ιορδάνη Κιολεΐδη. Ο Ιορδάνης είναι γεννημένος στις 29/10/2000 και παίζει στον άξονα της μεσαίας γραμμής».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΠΣ Ξάνθης: Τα έσοδα του Super Cup παραδόθηκαν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ξάνθης

Σε μια πολύ σημαντική και όμορφη ενέργεια προχώρησε η ΕΠΣ Ξάνθης, ο Άρης Αβάτου και ο Π. Μ…