Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία 87 προσλήψεις για την καθαριότητα σχολείων του δήμου Ξάνθης

87 προσλήψεις για την καθαριότητα σχολείων του δήμου Ξάνθης

0

Αιτήσεις έως τις 18 Ιουλίου


Ο δήμος Ξάνθης ανακοίνωσε την πρόσληψη προσωπικού 87 συνολικά ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων για το διδακτικό έτος 2024-2025.

Αφορά την ειδικότητα ΥΕ Καθαριστές-στριες σχολικών μονάδων.

Θα προσληφθούν 48 για 3ωρη μερική απασχόληση 2 για 4ωρη μερικής απασχόλησης και

77 για πλήρη απασχόληση.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό Ανακοίνωσης 20132/3.7.2023 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: proslipseis@cityofxanthi.gr. Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Υποβολή αιτήσεων από 4/7/2024 έως και 18/7/2024



38 προσλήψεις για τον καθαρισμό σχολείων στον δήμο Μύκης


Αιτήσεις έως 12 Ιουλίου


Ο δήμος Μύκης ανακοίνωσε την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων

Θα προσληφθούν συνολικά 38 άτομα ειδικότητας ΥΕ Καθαριστές/στριες για το Διδακτικό Έτος 2024-2025.

 Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση με αριθμό ΣΟΧ2/2024 και να την υποβάλουν στα γραφεία του Δήμου ( Κύρου Μαρία (2541352-337) ή (Μωϋσίδη Βασίλειο (2541352-336) .

Η αίτηση συμμετοχής, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.



Πρόσληψη 28 ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων του δήμου Αβδήρων


Η υποβολή αιτήσεων αρχίζει την Τρίτη  9 Ιουλίου 2022 και λήγει τη Δευτέρα  22 Ιουλίου 2022

 Ο Δήμος Αβδήρων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι οκτώ (28) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Αβδήρων. Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για 20 μερικής απασχόλησης και 8 πλήρους απασχόλησης

 Η υποβολή των αιτήσεων μπορεί να γίνει με τις εξής δύο τρόπους

 

  1. Οι ενδιαφερόμενοι αφού συμπληρώσουν εγγράφως την αίτηση, αποστέλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά στο mail: sox@avdera.gr . Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας.

2.Οι ενδιαφερόμενοι να πάνε στην αρχική σελίδα του Δήμου avdera.gov.gr στην ενότητα Γρήγορη Πρόσβαση στα περιεχόμενα όπου θα βρίσκεται εικονίδιο με τίτλο Ηλεκτρονική Αίτηση ΣΟΧ. Επιλέγοντας το εικονίδιο με το όνομα “Ηλεκτρονική Αίτηση ΣΟΧ” , στην νέα σελίδα που θα ανοίξει εισέρχονται με τους κωδικούς taxisnet συμπληρώνουν την αίτηση και επισυνάπτουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά

Οι αιτήσεις που θα αποσταλούν στο mail: sox@avdera.gr πρέπει απαραιτήτως να είναι υπογεγραμμένες, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές στο mail: sox@avdera.gr .

 Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων από τις 09/07/2024 έως και τις 22/07/2024.



Επτά προσλήψεις για την Πολιτική Προστασία στον δήμο Τοπείρου


Την πρόσληψη προσωπικού τρίμηνης διάρκειας και ειδικότερα επτά (7) ατόμων για αντιμετώπιση εποχικών κατεπειγουσών αναγκών πυρασφάλειας και πολιτικής προστασίας προς κάλυψη των αναγκών του Δήμου για την πυρασφάλεια ως εξής :

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
ΥΕ Εργατών 7 1.Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 40 παρ. 1 του Ν. 4765/21. 2. Να πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται    για    τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν.3584/2007. Τρεις (3) μήνες

 ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

 Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση και να την υποβάλλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά στο e-mail : infotopeirou@gmail.com εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών και συγκεκριμένα από : Δευτέρα 08-07-2024 έως Παρασκευή 12-07-2024. Σε περίπτωση αδυναμίας υποβολής με τον προαναφερόμενο τρόπο, οι ενδιαφερόμενοι δύναται να καταθέσουν αίτηση με τα συννημένα δικαιολογητικά στο Γραφείο Διοικ/κών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου, Ταχ. Δ/νση Εύλαλο Ξάνθης Τ.Κ. 67200 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.



ΑΣΕΠ: Έρχεται προκήρυξη για 2.500 μόνιμους με απολυτήριο Λυκείου


Υπό επεξεργασία βρίσκεται το σχέδιο Προκήρυξης για την πλήρωση περίπου δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) θέσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε φορείς του Δημοσίου (υπουργεία κτλ).

Η προκήρυξη αναμένεται το επόμενο διάστημα, καθώς ήδη επεξεργάζεται για αποστολή στο εθνικό τυπογραφείο.

Στο ΑΣΕΠ περιμένουν το τελικό «οκ» των εμπλεκόμενων φορέων.

Η συγκεκριμένη προκήρυξη  «πατάει» πάνω στις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου με τις οποίες εγκρίθηκε ο προγραμματισμός προσλήψεων των ετών 2022, 2023 και 2024 αντίστοιχα.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι στο νέο αυτό διαγωνισμό θα υπάρχουν θέσεις για απόφοιτους λυκείου, με σύστημα  μοριοδότησης, τυπικών και πρόσθετων προσόντων (εμπειρία στο αντικείμενο, ξένη γλώσσα, βαθμός τίτλου σπουδών, δεύτερος τίτλος σπουδών κτλ).

Η προκήρυξη αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι και ήδη παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι ειδικότητες

Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι οι εξής:

ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού, ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, ΔΕ Υπαλλήλων Γραφείου, ΔΕ Τηλεφωνητών, ΔΕ Κοινωνικοί Φροντιστές, ΔΕ Βοηθοί Βρεφονηπιοκόμων, ΔΕ Πληροφορικής, ΔΕ Προσωπικού Η/Υ, ΔΕ Κοινωνικοί Φροντιστές, ΔΕ Εργατοτεχνίτες, ΔΕ Μάγειρες, ΔΕ Δομικών Έργων, ΔΕ Ηλεκτρολόγοι, ΔΕ Ηλεκτρονικοί, ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτες, ΔΕ Θερμαστές, ΔΕ Μηχανολόγοι, ΔΕ Μηχανοτεχνίτες – Συντηρητές, ΔΕ Υδραυλικοί, ΔΕ Τεχνίτες Αλουμινίου, ΔΕ Ψυκτικοί, ΔΕ Οδηγοί, ΔΕ Ξυλουργοί, ΔΕ Αρτεργάτες, ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Έργου και ΔΕ Προσωπικό Εστίασης.

Μετά θα ακολουθήσει και δεύτερη προκήρυξη που θα αφορά αποφοίτους ΥΕ και συγκεκριμένα τις εξής ειδικότητες: ΥΕ Επιμελητών, ΥE Κλητήρων, ΥΕ Γενικών Καθηκόντων, ΥΕ Τραπεζοκόμων, ΥΕ Καθαριότητας Εσωτ. Χώρων/Εξωτ. Χώρων και ΥΕ Κηπουρών.



ΑΣΕΠ 4Κ/2024: Από χθες 9/7 οι αιτήσεις για μόνιμο προσωπικό


Μόνιμο προσωπικό στο δημόσιο μέσω της προκήρυξης 4Κ/2023 του ΑΣΕΠ – Δείτε τις ειδικότητες


Ξεκίνησαν χθες Τρίτη 9 Ιουλίου και ώρα 08:00 το πρωί οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ για την πλήρωση 31 θέσεων στην εταιρεία «Διαχειριστής ΑΠΕ και Εγγυήσεων Προέλευσης Α.Ε.», μέσω συστήματος μοριοδότησης. Η ΔΑΠΕΕΠ Α.Ε., η οποία λειτουργεί υπό την εποπτεία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, θα καλύψει μέσω της προκήρυξης 4Κ/2024 του ΑΣΕΠ 31 θέσεις προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. Στην προκήρυξη μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή απόφοιτοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι ειδικότητες

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης

ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού

ΠΕ Οικονομικού

ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών

ΠΕ Πληροφορικής (Software Hardware)

ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

ΠΕ Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης

ΠΕ Μηχανικών Περιβάλλοντος

Τεχνολογικής Εκπαίδευσης

ΤΕ Λογιστικού

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού

ΔΕ Πληροφορικής

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκινάει σήμερα Τρίτη 9 Ιουλίου και ώρα 08:00 το πρωί και λήγει την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 και ώρα 14:00 το μεσημέρι.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Την μειωμένη παραγωγή μελιού φέρνει στη Βουλή ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ

Στην ερώτηση επισημαίνεται πως λόγω και της παρατεταμένης ανομβρίας και των δυσχερειών που…