Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Γιορτές Παλιάς Πόλης Ξάνθης 2024: Πρωτοψάλτη, Τσαλιγοπούλου, Ζαμάνη και πολλοί άλλοι

Γιορτές Παλιάς Πόλης Ξάνθης 2024: Πρωτοψάλτη, Τσαλιγοπούλου, Ζαμάνη και πολλοί άλλοι

0

Μουσική και χορό θα γεμίσει η πόλη από τις 31 Αυγούστου έως τις 7 Σεπτεμβρίου


Ανακοινώθηκαν οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στις Γιορτές Παλιάς Πόλης 2024, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από τις 31 Αυγούστου έως τις 7 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Ξάνθης:

Ο Δήμος Ξάνθης σας προσκαλεί στις φετινές Γιορτές Παλιάς Πόλης, από τις 31 Αυγούστου έως τις 7 Σεπτεμβρίου, για να ζήσουμε μαζί υπέροχες στιγμές και μοναδικές εμπειρίες, καθώς η ιστορική Παλιά Πόλη μεταμορφώνεται σε μία ζωντανή γιορτή πολιτισμού, μουσικής και τέχνης.

Η κεντρική μουσική σκηνή, φέτος θα φιλοξενήσει ιδιαίτερα αγαπητούς καλλιτέχνες συμπεριλαμβανομένων των Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελένης Τσαλιγοπούλου, Ματούλας Ζαμάνη, Γιαγκίνηδων, Μπάντας Τέτοια, Χαΐνηδων, Χειμερινών Κολυμβητών και Beetroots. Παράλληλα, η νεανική σκηνή θα δώσει το βήμα σε ταλαντούχους νέους καλλιτέχνες από ωδεία και μουσικές σχολές της περιοχής, αναδεικνύοντας το ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους.

Η Δημοτική Πινακοθήκη και το Παλαιό Δημαρχείο θα αποτελέσουν πυρήνες καλλιτεχνικής δημιουργίας, φιλοξενώντας εκθέσεις ζωγραφικής, αγιογραφίας, ψηφιδωτού, κεντήματος, γλυπτικής, ξυλογλυπτικής, χαρακτικής, χειροποίητων κεριών και κοσμημάτων, ενώ η αυλή του Παλαιού Δημαρχείου θα είναι ανοιχτή στο κοινό, προσφέροντας έναν μοναδικό χώρο για εκδηλώσεις και ομιλίες.

Ακόμη, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε οργανωμένες ξεναγήσεις που θα αναδείξουν τα κρυμμένα μυστικά και την πλούσια ιστορία της Παλιάς Πόλης, ενώ οι μικροί μας φίλοι θα απολαύσουν ποικίλες και πρωτότυπες εκδηλώσεις στο “Θεματικό Πάρκο” Λιμνίο, σχεδιασμένες ειδικά για παιδιά, προσφέροντας ακόμα περισσότερες δραστηριότητες και εκπλήξεις από κάθε άλλη χρονιά.

Μην χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να ζήσετε την αυθεντική γιορτή της Ξάνθης, και να ανακαλύψετε τον πολιτιστικό πλούτο της περιοχής, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για πάντα. Οι Γιορτές Παλιάς Πόλης της Ξάνθης σας περιμένουν να γιορτάσουμε μαζί!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Ρενάτο Μόρντο: Οι ώρες»: Μία παράσταση στον Αρχαιολογικό Χώρο Αβδήρων

Στις 8 και 9 Ιουλίου στις 21:00 – Σε σκηνοθεσία του Χρίστου Λύγκα Η παράσταση Ρενάτο Μόρντ…